Abe,ili onie vrabotenite vo t-mobile se glupi ili majka mi ne znaela da im objasni kako saka da zeme telefon
Znaci telefonot e za mene,ama poso ovaa nedela sum do gusa so rabota,ja prativ nejze da mi go zeme telefonot na smetka.im kazala na koja tarifa saka da go zeme i deka e nov korisnik,a vrabotenata i rekla deka trebalo da dade 9 iljadarki za telefonot i 6 posledni plateni smetki,dodeka na sajtot nivni stoi sosem nesto treto.
za ovoj telefon se raboti,tarifata e relax surf m+
http://t-mobile.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=13150&tabid=1&tn=Relax M&ti=493&eg=002;102;110&et=168;199;221;173;171;177;175&ust=1&buy=false
ubavo pisuva na sajtot za NOV KORISNIK sto e i kako e,e sea ako utnale na sajtot (sto ne mi se veruva) neka se ubijat.
Па 8990 е телефонот на релакс сурф м+ де.
1543 денари на 6 рати.
Ако разбрав правилно мислам дека тука ти е забуната, ако не опроштавај.

седам на компјутер , мобилниот пред мене и одеднаш гледам екранот свети . Викам празна батеријава да го ставам на полнење кога гледам врти на број од друг оператор кој воопшто го немам ни во именик ни во листа на луѓе на кој сум вртел или ми вртеле. Телефонот беше на 20-30 см од мене , теоретски шанси нема случајно да сум го допрел а мобилниов си врти непознат број . Ај сега иди и разбери што се случува со мобилнава мрежа !!!!