T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Мо магента нивниот пакет што го нудат ако поврзеш повеќе мобилни линии во тој паќет добиваш по 8000 од линија инаку сега даваат по 40 гига интернет во М во рок од 2 години однсоно додека ти трае договорот со нив во доверба
Да, знам... вчера го продолжив договорот и добив 40 гига месечно интернет.

Здраво, едно прашање. Зошто не можам во профилот да внесам фиксна линија и интернет? Кога ги внесувам конто бројот и фиксниот број, ми дава грешка, а податоците се точни.

Здраво, едно прашање. Зошто не можам во профилот да внесам фиксна линија и интернет? Кога ги внесувам конто бројот и фиксниот број, ми дава грешка, а податоците се точни.
Јави се најдобро во контакт центарот ќе ти средат работа

Здраво. Дали некој имал искуство со селење на Магента 1 на друга адреса, колку трае процедурата?

Здраво. Дали некој имал искуство со селење на Магента 1 на друга адреса, колку трае процедурата?
Јас се преселив од одна населба во друга за еден ден- два дена ,поднесов барање веќе другиот ден ми беше поставена опремата.и се беше во функција ,оптичкиот рутер ми го оставија дуг рутер ми донесоа бидејки тука нема сеуште оптика за 2 часа се беше средено

Јас се преселив од одна населба во друга за еден ден- два дена ,поднесов барање веќе другиот ден ми беше поставена опремата.и се беше во функција ,оптичкиот рутер ми го оставија дуг рутер ми донесоа бидејки тука нема сеуште оптика за 2 часа се беше средено

Оптичкиот рутер не го оставија за тебе, треба да го вратиш бидејќи опремата се враќа. Тоа можеш во најблискиот салон на Телеком да го направиш, откако го враќаш ти издаваат потврда дека имаш вратено опрема (или ќе треба да го платиш 4.000 денари).

Оптичкиот рутер не го оставија за тебе, треба да го вратиш бидејќи опремата се враќа. Тоа можеш во најблискиот салон на Телеком да го направиш, откако го враќаш ти издаваат потврда дека имаш вратено опрема (или ќе треба да го платиш 4.000 денари).
Тој монтерот ништо не кажа го прашав дали треба да го вратам тој ми рече нема потреба ете веќе 2 години никој ништо не ми наплатил или побарал да го вратам ниту во продажен салон ги прашав исто

Тој монтерот ништо не кажа го прашав дали треба да го вратам тој ми рече нема потреба ете веќе 2 години никој ништо не ми наплатил или побарал да го вратам ниту во продажен салон ги прашав исто
Сепак ти чувај си го да не им текне некој ден да ти го побараат. Имаше многу случаи порано до АДСЛ модемите што ги продаваа луѓено демек не ги бара телеком а на крај да им ги побара и нормално ги немаја па мораа да платат

Ова во апликацијава Телеком уклучив Moments и ми даде грепка добив ваучер 10%попуст на Booking. Дали тоа Moments се наплаќа или е бесплатно?

Ова во апликацијава Телеком уклучив Moments и ми даде грепка добив ваучер 10%попуст на Booking. Дали тоа Moments се наплаќа или е бесплатно?
Го има и на припејд сигурно е бесплатно

Го има и на припејд сигурно е бесплатно
Јас да си прашам да бидам сигурен
Ми се појави да собирам поени со активности.

Гледам има ваучери за ресторани, за купување ви Јуск, за во кино Синеплекс, Техномаркет и други.

Е сега тој од Букинг што го добив за тоа да не земе пари, никаде не пушуваше дека се наплаќ.

Јас да си прашам да бидам сигурен
Ми се појави да собирам поени со активности.

Гледам има ваучери за ресторани, за купување ви Јуск, за во кино Синеплекс, Техномаркет и други.

Е сега тој од Букинг што го добив за тоа да не земе пари, никаде не пушуваше дека се наплаќ.
Сигурно е нешто како мојот клуб со поени што беше

Сигурно е нешто како мојот клуб со поени што беше
Не само влегов и ми се направија поени некакви виртуелни монети во вид на срце. Ми даде грепка и ми се падна Букинг 10% попуст.

Мој клуб поените се собираа на сметка и имаше да земаш некакви работи торби, слушалки, полначи, мемориски картички.. а овде се ваучер попусти за книжари, ресторани, продавници и друго. Стварно не знам дали ќе ми се наплати на сметка.

Исто на грепка ми се падна ваучер за во KFC 20% попуст ми нема земено кредит

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom