T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Портирај го бројот во лајка, ќе биди автоматски припејд, па назад во ТМоб како припејд ќе можиш. Е сеа јас сакав припејд од А1 во ТМоб припејд да префрлам, двајца вработени ми рекоа дека не се замарале со припејд, целта им била постпејд корисници.
se zamarale ili ne, zakonski mora vo rok od 3 dena da te prefrlat.

Брзо ојт префрлањето ни 1 ден не е, сила 2 дена барем во мојот случај од телеком во а1. Обратѕно мислам побрзо би одело, само битно е припејд бројчето да е на твое име, ако не е го бараат сопственикот

Брзо ојт префрлањето ни 1 ден не е, сила 2 дена барем во мојот случај од телеком во а1. Обратѕно мислам побрзо би одело, само битно е припејд бројчето да е на твое име, ако не е го бараат сопственикот
zakonski bilo 2 rabotni dena, znaci najkasno 2 dena, a moze da bide i za 2h.

Дали некој има склучено договор за интернет од Телеком и мобилна да ми каже колкав буџет даваат.

Дали некој има склучено договор за интернет од Телеком и мобилна да ми каже колкав буџет даваат.
Со 2х мобилни М линии даваат 16000 денари бонус и овој бонус го минусираш од основната цена на уредот. Јави им се во контакт центарот за да те поврзат со агент, можат да ти дадат поповолна претплата и повеќе буџет за набавка на уред.
e mnogu, duri 4 meseci
Ќе дадат сигурно повеќе интернет пред нова година, тогаш ќе има повеќе интернет за стално.

Со 2х мобилни М линии даваат 16000 денари бонус и овој бонус го минусираш од основната цена на уредот. Јави им се во контакт центарот за да те поврзат со агент, можат да ти дадат поповолна претплата и повеќе буџет за набавка на уред.

Ќе дадат сигурно повеќе интернет пред нова година, тогаш ќе има повеќе интернет за стално.
И во септември секогаш имале понуди, ќе видиме оваа година.
И баш ме интересира како да ми дадат поголем буџет? и сакам да си останам на постоечките 50 гига во мобилен интернет (М тарифа)

И баш ме интересира како да ми дадат поголем буџет? и сакам да си останам на постоечките 50 гига во мобилен интернет (М тарифа)
Количината на мобилниот интернет што ја имате е промотивна, во некоја од поранешните промоции кои ги организирааат од македонски телеком. Поголем буџет се очекува ноември - декември од 18000 денари во Магента 1 М со 2 мобилни линии. Македонски телеком минатата година ги покачи цените на интернет услугите за 100 денари во Магента со цел да испорача поголеми брзини преку оптичката инфраструктура. За повеќе интернет може да дадат 100Gb во Mobile/Magenta 1 M.
Доколку ви стигнаат постоечките 50Gb јас ви препорачувам да си останите со зголемениот интернет(20Gb регуларно) и да почекате промоција со повеќе мобилен интернет.

Ne se gubete, Telekom e bezobrazno skap... Telefoni imate vo Mobilex i Ledikom po 50% pomali ceni.
Во А1 се поскапи телефоните. Кај телеком се поефтини, ама поефтини се кај секој диструбутер и поисплатливо е да го земеш од кај сакаш само не од оператор.

Во А1 се поскапи телефоните. Кај телеком се поефтини, ама поефтини се кај секој диструбутер и поисплатливо е да го земеш од кај сакаш само не од оператор.

Ananas.mk има ајфони сега по доста ок цени 67.000 za Iphone 14 pro, пример во ледиком е 57.000 ама за некој кој нејќе од ледиком да купи Ананас е интернационална фирма така да овластен дистрибутер е .

Јас сепак би купил во Ледиком, зошто да дадам 10К плус. Телефонот и таму е ист со 1 год интернационална гаранција има некоја разлика или истите се и од Ледиком?
1694786391504.png

Мо магента нивниот пакет што го нудат ако поврзеш повеќе мобилни линии во тој паќет добиваш по 8000 од линија инаку сега даваат по 40 гига интернет во М во рок од 2 години однсоно додека ти трае договорот со нив во доверба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom