Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонски телеком краде и од претплатниците со повисоки сметки, на повеќето места со стар бакар, без големи планови за проширување на оптиката и што повеќе пари да земаат од народот. Истото го прави и А1, на места каде што постои бакарот и луѓето немаат друг избор и се одлучуваат за коаксијалецот на А1.подолг период го пратам буревесник и читам за т-мобиле какви малверзации се правени.Нормално дека имам некој револт ама корисниците најзадоволни иако има кражба.
![]()
МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ: ,,Крадеме за ДУИ, скратуваме интернет од претплатниците!,, - BureVesnik
Пишува. Зоран Божиновски Кога бил министер за образование и наука, поранешниот ректор на универзитетот за продукција на фалц дипломи, ,,Мајка Тереза,,, Азис Положани, заедно со МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ, со премиерот Ковачевски, директорите Ковачевски, Пројкоски, Љушев и осудениот криминалец Атила...burevesnik.info
Mislam deka nemas takva opcija .....Здраво дали некој знае како можам да добијам листинг на дојдовни повици за X период?
Sent from my SM-A037G using Tapatalk
Дали сигурно нема бидејки ми треба заради закани од приватни броевиMislam deka nemas takva opcija .....
Ti pisav na drugata tema kaj A1Дали сигурно нема бидејки ми треба заради закани од приватни броеви
Na Telekom mozes preku aplikacijata Telekom.mkЗдраво дали некој знае како можам да добијам листинг на дојдовни повици за X период?
Здраво дали некој знае како можам да добијам листинг на дојдовни повици за X период?
Да може да се види на нивната апликација. Може и Puk и Puk 2 шифрите да се видат ако си ги забиравил.Na Telekom mozes preku aplikacijata Telekom.mk
![]()
Ковачевски: ,,Претплатниците секогаш го кркаат,, - BureVesnik
Пишува: Зоран Божиновски Летото 2005 година кога Елек Штрауб и Ролф Плат, по налог од Дојче и Маѓар Телеком, расчистувале со Водафон Грција, ги ,,санирале,, последиците од тамошното прислушување и убиството на Костас Цаликидис, штетата од 350 милиони УСД ја платиле Владата на Македонија и...burevesnik.info
Да сум јас на местото на еден од обвинетите доколку сликата е монтирана фино лепо ќе му стегнам тужба за лажна клевета и ќе го соголам кумановецот на суд прикажувајки ја вистинската слика односно меил арно ама Таче цело време си ќути.Не велам дека не е вистинито ама таа сликата е тотално неверодостојна.