T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
И плаќање сметки преку апликацијата ти дава поени тие срциња.

Супер мотивација им е ова. Имаше и неограничен интернет на 24 часа да се земе.

подолг период го пратам буревесник и читам за т-мобиле какви малверзации се правени.Нормално дека имам некој револт ама корисниците најзадоволни иако има кражба.

подолг период го пратам буревесник и читам за т-мобиле какви малверзации се правени.Нормално дека имам некој револт ама корисниците најзадоволни иако има кражба.
Македонски телеком краде и од претплатниците со повисоки сметки, на повеќето места со стар бакар, без големи планови за проширување на оптиката и што повеќе пари да земаат од народот. Истото го прави и А1, на места каде што постои бакарот и луѓето немаат друг избор и се одлучуваат за коаксијалецот на А1.
Абре дали не научи дека телеком се јаки шпараџии и ќар најмногу имаат од сите оператори, а незнаете дека другите домашни оператори се со понови кабли и технологија.

Здраво дали некој знае како можам да добијам листинг на дојдовни повици за X период?

Sent from my SM-A037G using Tapatalk

Здраво дали некој знае како можам да добијам листинг на дојдовни повици за X период?

Na Telekom mozes preku aplikacijata Telekom.mk
Да може да се види на нивната апликација. Може и Puk и Puk 2 шифрите да се видат ако си ги забиравил.

Влагаш во Телеком МК апликацијата и кликаш таму на бројот твој од телефон и кај што е прикажан мобилниот интернет колу си потрошил. Ти се отвара дел каде што имаш Тарифен модел, Пакети, Нагоди. Одбираш Нагоди и таму има опција да одбереш листа на повици. Ќе треба да кликнеш да ти испратат код со кој таа услуга ја одобруваш дека сакаш да видиш листа на повици.
Дали ова се наплаќа не знам и не знам точно до кој датум ти вади листа на повици затоа што никогаш не сум пробал да извадам листа на повици.

Последно уредено:

Не велам дека не е вистинито ама таа сликата е тотално неверодостојна.

Не велам дека не е вистинито ама таа сликата е тотално неверодостојна.
Да сум јас на местото на еден од обвинетите доколку сликата е монтирана фино лепо ќе му стегнам тужба за лажна клевета и ќе го соголам кумановецот на суд прикажувајки ја вистинската слика односно меил арно ама Таче цело време си ќути.

Дали сигурно нема бидејки ми треба заради закани од приватни броеви

а зошто едноставно не се решиш со скриените броеви на овој начин како на сл. подолу

Здраво другари.. сакам да ве прашам дали знаете како да го решам проблемот. Татко ми неодамна стана корисник на телеком, бројот го портираше. Проблемот е во тоа што неможам да ја активирам телеком апликацијата. Го пишувам телефонскиот број и не ми излегува делот каде пишува колку гига има искористено и други детали. За друг број нема проблем, проблемот е само за неговиот број. Пишав на фејзбук на телеком, но не го најдоа решението на проблемот. рестартирав телефон, реинстал на апликација, пробување на различни уреди и се без успех. дали некој имал ваков проблем и знае како да го решам

Attachments

• 379902920_208422595461072_2751664030439581903_n.jpg
    379902920_208422595461072_2751664030439581903_n.jpg
    143,8 KB · Прегледи: 24

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom