T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
@Ibrakadabra ти дале ебање јако искрено, не си погрешил шо си се тргнал од нив од аспект дека не се само тие, но немој да мислиш дека таму кај шо ојде ќе е подобро.. Истото е сегде, бар со моево досегашно искуство.. Ко ќе потпишуваме договори потпушуваме 10 лисја изнапишани со фонт 8ца, и тука јасно пишит дека чим стајш потпис си го ебал ежот.. Ама тоа е кога воопшто не сме заштитени како корисници.
Јас до сеа не сум имал никаков проблем со Т-Хоме и Т-Мобиле а долго време сум нивни корисник за разлика со випов кој го користит таткоми и мајками..
Ама то го сваќам исто ко да купвиш кола на старо.. Или ќе ти се погодит или не. А и ако ти се погодит стара е не мојш да знајш до кај ќе те туркат и во секој момент мојт да те остајт на сред пат.
Епа сеа тебе ти посаквам да ти се погодит колата и да те служит шо поќе, и не да ти кобам ама верви ми после долги години можда, ама и од таму ќе си ојш исто како и од Т-Мобиле освен ако не се десит некое чудо во државава наша работиве да тргнат во погрешна насока (нагоре) оти веќе се навиквавме за надолу и тоа ни е правата насока.

Зошто немам 4г во фамили М пакетот знзае некој? да не треба да се активира нешто?

Знае ли некој дали ќе има за брзо време некоја нова тарифа, зш не ми се дават 800 ден за 2 гига интернет ?

Зошто немам 4г во фамили М пакетот знзае некој? да не треба да се активира нешто?
Треба договор со 4G брзина. Ако на секој му даваат 4G брзини, кај им е крајот :)[DOUBLEPOST=1425130324][/DOUBLEPOST]
Знае ли некој дали ќе има за брзо време некоја нова тарифа, зш не ми се дават 800 ден за 2 гига интернет ?
Не верувам, имаа промоција цел Декември и Јануари пошто многу луѓе обновуваа договор, и тогаш даваа 6GB net. Во скоро време според мене, тешко.

Да не знае некој како се исклучува опцијата, кога ќе одбиеш повик да не ти стигнува известување за порака да му пратиш , односно одбери смс порака за 1.прати ми смс, 2 јави ми се подоцна итн ?

Последно уредено:
Да не знае некој како се исклучува опцијата, кога ќе одбиеш повик да не ти стигнува известување за порака да му пратиш , односно одбери смс порака за 1.прати ми смс, 2 јави ми се подоцна итн ?

Сврти го овој број *122#
Кога ќе го свртиш ќе ти се отвори мени на контакт центарот на Т-Мобајл.
Кога ќе се отвори менито, стисни T-Mobile Uslugi (го внесуваш бројот 1 во местото за впишување и стискаш send).
Ќе ти се отвори ново мени. Во делот за впишување го пишуваш бројот 7 (Smart Sms опција).
Пак ќе се отвори ново мени и овојпат го внесуваш бројот 2 за деактивирање на услугата.
Услугата ќе биде успешно деактивирана и за тоа ќе добиеш известување по СМС.
Фала Богу и јас се решив од тие досадни дебилни смс пораки пошто страшно многу ме замараа и мене подолг период.

Последно уредено:
Сврти го овој број *122#
Кога ќе го свртиш ќе ти се отвори мени на контакт центарот на Т-Мобајл.
Кога ќе се отвори менито, стисни T-Mobile Uslugi (го внесуваш бројот 1 во местото за впишување и стискаш send).
Ќе ти се отвори ново мени. Во делот за впишување го пишуваш бројот 7 (Smart Sms опција).
Пак ќе се отвори ново мени и овојпат го внесуваш бројот 2 за деактивирање на услугата.
Услугата ќе биде успешно деактивирана и за тоа ќе добиеш известување по СМС.
Фала Богу и јас се решив од тие досадни дебилни смс пораки пошто страшно многу ме замараа и мене подолг период.
Господ здравје да ти даде :bravobe:

Колку пари е 3G во припејд? На нивниот сајт имаат нешто easy internet што е 3ден/1mb ама не знам колку е тоа точно за припејд. И како се проверува сметка? тоа што е t-mobile info за сметка зема пари, или така треба да биде? :vrtioci:

Ми завршил договорот на т-мобиле и денес ми стигна смс заради висока сметка ке бил блокиран интернетот, се јавив со контакт центарот и ми викаат дека имам сметка од 15 000 ден до денес..
наводно завршил договорот и сите пакети се укинати и секој разговор се наплатувал според тарифата како е можно јас за ова да не добијам никакво известување ( ни дека е завршен договорот ни дека ќе се тргнати сите пакети) исто и на вип сум корисник и завршен ми е договорот па се си продолжува како што беше месец за месец...
дали имал некој вакол проблем со т-мобиле и дали има шанси со приговор да не се платат тие 15 000?

Ми завршил договорот на т-мобиле и денес ми стигна смс заради висока сметка ке бил блокиран интернетот, се јавив со контакт центарот и ми викаат дека имам сметка од 15 000 ден до денес..
наводно завршил договорот и сите пакети се укинати и секој разговор се наплатувал според тарифата како е можно јас за ова да не добијам никакво известување ( ни дека е завршен договорот ни дека ќе се тргнати сите пакети) исто и на вип сум корисник и завршен ми е договорот па се си продолжува како што беше месец за месец...
дали имал некој вакол проблем со т-мобиле и дали има шанси со приговор да не се платат тие 15 000?

Според тоа што бар до сега било пракса кога ти потпишуваш договор и кога ќе истече продолжува да го имаш се што си имал додека ти не смениш самоволно тарифа. Ако било некаква промоција да речеме 3 месеци лупам и после тоа ти се тарифира по друго е тогаш е можно да ти наплатиле така но мислам дека те зезнале...Одма оди во салон и поднеси приговор а ако ти одговорат негативно со тој одбиен приговор правово АЕК

сега гледам дека само за интернетот ми наплаќале, интернето плакав плус 100 ден месечно но тоа беше уште кога го направив договорот ми ставија пакет 100 ден на сметката и 1 гб интернет
договорот беше до 15ти овај месец http://prntscr.com/6wf810

Колку време однапред може да се продолжи договор?

сега гледам дека само за интернетот ми наплаќале, интернето плакав плус 100 ден месечно но тоа беше уште кога го направив договорот ми ставија пакет 100 ден на сметката и 1 гб интернет
договорот беше до 15ти овај месец http://prntscr.com/6wf810

Какви хоштаплери значи.

Ќе има ли некои промоции за брзо за нови договори, имам 500мб интернет ебаго, го поебувам за една недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom