T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
me intersira internet ako koristam nadvor od makedonija preku mobilen dali ke mi se naplate (vo toa spagja fb i moze da uklucam navigacija gps) :D
zs vo mkd imam neograniceno internet
Ако го напрајш то, подобро остани таму, полесен ќе ти е животот.

Да не знае некој дали можам да платам постпејд сметка со мој клуб поени?
Џабе ми стојат само, да ги искористам некако.

Дај ми ги мене :P
giphy.gif

Немaaт ли нaјaвa зa некoјa нoвoгoдишнa тaрифa, сo 4Г, минути,СМС без телефoн дo кaј 500-600денaри?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Немaaт ли нaјaвa зa некoјa нoвoгoдишнa тaрифa, сo 4Г, минути,СМС без телефoн дo кaј 500-600денaри?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Play Comfort, без телефон 559 денари месечно на 12 месеци договор, по истекот доколку не го продолжиш на уште 12 плаќаш редовна цена пошо ова ти е со 30% попуст и ќе ти идат 800 денари, а доколку го продолжиш си плаќаш пак по старо.
Иначе во тарифафа имаш 6гб со 4г пристап, неограничени разговори во сите мрежи и 20 часа Макс тв и 5гб на лооп. Пораки немаш.

Многу педерски од нивна страна што не даваат телефони по повластена цена. Али коа ќе видиш, фер цена е 560 денари месечно за сите тие ствари што ти следуваат со нив. Плус, на најквалитетната мрежа си, немаш заебанции од типот немање voice/data.

Има ли можност ако имам потпишано договор пред 5 месеци,за нова година да го променам или мора да чекам одреден период?

Има ли можност ако имам потпишано договор пред 5 месеци,за нова година да го променам или мора да чекам одреден период?
Најверојатно можеш, со плаќање на казнени поени.

многу се скапи казнените поени, немаш шанса јас за истово се прашував ми рекоа 11 и нешто илјади

инаку тмобиле се едноставно најдобри

ај да прашам тука ако земам телефон во припејд треба секој месец да дополнувам кредит или....??

ај да прашам тука ако земам телефон во припејд треба секој месец да дополнувам кредит или....??
Немаш таква потреба, само зависи колку ќе збориш.

Мој клуб поените се бришат за Нова Година или се префрлуваат во следната?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom