T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Дали паметниве ги укинаа Smart постпејд пакетите? Им се виде дека и на луѓето кои не користат интернет може да им земаат повеќе пари преку Play пакетите.

Плaнирaм дa гo прaвaм брoјoт нa Т-мoбиле претплaтa. Дaли дa чекaм дo нoвa гoдинa зa некoјa пoдoбрa нoвoгoдишнa тaрифa. Телефoн не плaнрaм дa земaм(г2 ми е перфект) дaли би имaлo некoј пoпуст зaррaди тoa.

Е сегa имaм друг пoмaл прoблем, пa aкo имa некoј искуствo дa ми oдгoвoри. Вo семејствoтo немaм никoј врaбoтен, зa дa би гo зел телефoнoт зa претплaтa, a не сaкaм дa се мoлaм нa некoј врaбoтен дa ми дoнaсa пoтврдa, пa видoв декa мoже сo плaќaње депoзит. Дaли некoј oд вaс знaе кoлку би изнесувaл?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Јас сум на Т-мобиле и имам две линии ама не доплаќам за тоа.Но фраерите во компанијата ми ги намалиле привилегиите при купување на телефон,така што кога го земав desire C кој кошташе 9000 денари нов,платив само 1440 денари,а сега за продолжување на договорот наместо во Т3 ме префрлиле во Т4 и за 310-ката треба да доплатам 6990 денари.

П...ерски од нив и се думам после 15 години во Мобимак да се префлам во ОНЕ

Некој да сподели како е брзината на 4G кај Т-Mobile? ВИП покажува солидни брзини од 15+ мегабита (што сепак не е ништо посебно за LTE), ама ајде, да речеме се јаде.

Здраво дечки, ако може една мала помош. Корисник сум на тарифата промо 650, но еве веќе сме 19ти, а мене моменталната состојба ми е 940 ден. Што не ми е баш јасно како зошто тарифата опфаќа неограничени разговори кон сите мрежи и неограничен интернет, а пораки овој месец немам ниту една пратена. Ме интересира како е ова можно ???? И минатиот месец сметката ми беше околу 1000 ден, но бев на одмор па имав пратено неколку пораки од странство. Ако е некој др корисник на оваа тарифа, нека објасни ако може.

Здраво дечки, ако може една мала помош. Корисник сум на тарифата промо 650, но еве веќе сме 19ти, а мене моменталната состојба ми е 940 ден. Што не ми е баш јасно како зошто тарифата опфаќа неограничени разговори кон сите мрежи и неограничен интернет, а пораки овој месец немам ниту една пратена. Ме интересира како е ова можно ???? И минатиот месец сметката ми беше околу 1000 ден, но бев на одмор па имав пратено неколку пораки од странство. Ако е некој др корисник на оваа тарифа, нека објасни ако може.
Дa си прoвериш детaлнa сметкa?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Не ја гледај моменталната сметка. Пак ќе си имаш сметка од 650 денари, немај гајле.

Таа сума на моменталната е демек колку имаш потрошено без никакви привилегии од тарифата. Глупост од т мобајл за да мислиш колку многу заштедуваш.

Не ја гледај моменталната сметка. Пак ќе си имаш сметка од 650 денари, немај гајле.

Таа сума на моменталната е демек колку имаш потрошено без никакви привилегии од тарифата. Глупост од т мобајл за да мислиш колку многу заштедуваш.

Јасно. Ок, фала мн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom