Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Има убав коефициент за Х2. Само мислам дека Шкендија е за класа подобра од овие. Него зошто натпреварот се игра во Куманово, а не во Тетово?
Не изиграв:tapp:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
мое мислење
за денес русија да не ја победи доминикана со повеќе од 16,5 разлика. коеф е 1,90 и вреди да се проба. за похрабрите можи да се изигра и доминикана да победи со коеф 6.

мислам дека македонија најверојатно ќе биди 2 во групата, па русиве ќе гледаат да не избегнат. зато велам да се проба овој тип.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
мое мислење
за денес русија да не ја победи доминикана со повеќе од 16,5 разлика. коеф е 1,90 и вреди да се проба. за похрабрите можи да се изигра и доминикана да победи со коеф 6.

мислам дека македонија најверојатно ќе биди 2 во групата, па русиве ќе гледаат да не избегнат. зато велам да се проба овој тип.
кој ме послуша со здравје да си троши парите!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
АЈДЕ БЕ ЖИВНЕТЕ МАЛКУ, ШО Е ОВА?

за денес ренова и твенте НГ. коеф е околу 2. го има во спорт лајф!
влог 1000 че.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
АЈДЕ БЕ ЖИВНЕТЕ МАЛКУ, ШО Е ОВА?

за денес ренова и твенте НГ. коеф е околу 2. го има во спорт лајф!
влог 1000 че.
И јас го гледав истово .. плус Gandzasar 2 , Teuta 1x , HF 1&3+ , и Металург 2ка (според мене ке тераат далеку металург ).

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Јас планирам вака нешто да одиграм...

Купс-4+
Елфсборг-4+
Пјуник-3+
ФК Санта-4+
Лех-4+
Олимпија-4+
Селфос-3+

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Гриндавик-Валур 2
Бохемијанс-Тор 1
Фљамуртари-Хонвед 2
Биркиркара-Металург Скопје 2

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Еден совет од мене .. пратете ги аматерските екипи од Сан Марино , Лихтенштајн , Фарски Острови .. едноставно тие се многу слаби .. а еве гледам има добри коефициенти на противниците нивни .

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Моментално сум у Малта и можам да ви дадам добро инфо за Валета , Флориана , Хибернианс и Биркиркара.

Валета веќе игра , така да нив ги скокаме.
Флориана у длабоки гомна , скоро сите играчи од лани си ојдеа , останаа само млади , неискусни футбалери. Денеска ќе излезат на терено со цел само да не бидат посрамотени од Елфсборг. Лани од Ларнака загубија у двете утакмици со вкупен резултат 9:0. Слободно шибајте на голови и хендикепи на Елфсборг. Мислам дека ќе ги отворат ко конзерви.

Хибернианс се у најдобра ситуацја од трите екипи шо че играт у Европа денеска. Имат 4 Бразилци у составо, едан од подобрите екипи на Малта се , ама не знам нишо за Сараево. Така да може нешо 0-3 гола да биде тука , ако Сараево нема добар напад.

Биркиркара игра со Металург и ќе одам да ги гледам вечер , влезо е бесплатен :)
Најдобрио напаѓач од лани си ојде , исто ко и првио голман, вечер има најава дека ќеиграт тотална дефанзива , така планират да си ги зголемат шансите за следното коло. Тренеро вчера на пресконференцијата кажа дека имал краток период да го собере тимо и дека тимот не му е целосен , така да ако Металург не се реше да месте или слично , овоа треба да биде победа на наште со 0-2 гола.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ко е така, од нинџава ќе превземам еден тип и ставам 1000 че на
твенте нг
елфсборг нг
коеф е 1,96 во спорт лајф

Kajgana Shop

На врв Bottom