Tип на денот (Читај правила во прв пост)

М

Мартин`

Гостин
Thisted FC - Naesby 2 @ 2.15

10/10
1:3 на полувреме штета што во нашиве кладилници ја немаше туку само на нет па не уплатив. Инаку еве и друга соработка ..
http://www.rezultati.com/utakmica/AVvQIZdI/#omjer

Играат 3-3 во последните 2 сезони .. за денеска коефициентот да испадне 1 е 2.20+ а за оние што сакаат повеќе да ризикуваат нека играат прво/второ X-1 зошто сите утакмици прво им биле X а по 75+ даден е голот за победа што е сумњиво :)

А

Анноун

Гостин
1:3 на полувреме штета што во нашиве кладилници ја немаше туку само на нет па не уплатив.
Eee , слабо баратате на интернет. Ги превртив сите билтени , и ја најдов во Моцарт , 2.20 квота :drk: . Ајде уште надал минус нека влезе сега.

Бокица , апсолутен "тип на денот" во Тип на Денот , денеска :cuc:.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
М

Мартин`

Гостин
Eee , слабо баратате на интернет. Ги превртив сите билтени , и ја најдов во Моцарт , 2.20 квота :drk: . Ајде уште надал минус нека влезе сега.

Бокица , апсолутен "тип на денот" во Тип на Денот , денеска :cuc:.
Ја имате во билтенот на Моцарт утакмицава ? :facepalm: јас на сајтов гледав и само 1 имаше од 13:00 не беше таа..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Олимпиакос-Панатинајкос-Х2 некаде ќе ја сретните 4,5 некаде 5,5...ОЛЛ-ИН ..2-2 во серии решавачки натпревар за титула помеѓу нјаомразените ривали кој се изедначени по квалитет а Олимпиакос нема титула од 1998 ...овој натпревар е живот или смрт за двете екипи и ќе биди тврд до крај и секој кош ќе биди драгоцен затоа мислам дека ќе влези хендикеп 2 за зелените педери...
2хен за мене е тапан му најде Обрадович лек за Спанулис последниот меч само 8 коша мислам нема кај да бега кај мене е 5.5 хендикеп.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Зе вечер Оклахома-Спарс некој тип?

М

Мартин`

Гостин
Тенис денеска ќе изиграме, некако највеќе среќа имам таму :)

Тсонга - Вавринка 1 - 1.70
Дел Потро - Бердихт 2 - 1.95

Kajgana Shop

На врв Bottom