Mike Tyson
Never,never,NEVER GIVE UP!
- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 156
Goffin ке биде збришан со над 10 гема милион постоИстомисленик плус го имам федерер 2хендикеп гемови (+9.5)
Goffin ке биде збришан со над 10 гема милион постоИстомисленик плус го имам федерер 2хендикеп гемови (+9.5)
Oвој ич не ми е за играње формата му е тиња + Вавринка е земја играчТенис денеска ќе изиграме, некако највеќе среќа имам таму
Тсонга - Вавринка 1 - 1.70
Дел Потро - Бердихт 2 - 1.95
ne odi so olku visok vlog !!!!Boston - Miami 1 @ 2.00
9/10
Ќе те цитирам само ради процентотGoffin ке биде збришан со над 10 гема милион посто
Ова е од бет365 , ваљда е точноЗнае некој како завршило прво полувреме Германија-Азербеџан ракомет жени?
Ни на резултати, ни на спортлајф нема резултат а од 15 треба да е почната :S
Би влегол Бразил?Brazil - Mexico1 (1.62)Racing Club - River Plate1 (2.05)
Јас искрено би ти препорачал да го играш на голови Бразил.Би влегол Бразил?
По можност на MAX BET- на двете ?
za Max bet НЕ пријателска и куп јас не практикувам високи влогој на вакви утакмициБи влегол Бразил?
По можност на MAX BET- на двете ?
Не го пишав Тсонга зошто во системот на Моцарт ја даваше како почната а не од 16:00 туку од 17:30 излеа почна или 45 .. инаку еве повеќе и мислам така ќе си заврши во негова корист, единствен преставник ќе остане откако Гаскет ќе изгуби утре.Oвој ич не ми е за играње формата му е тиња + Вавринка е земја играч
Како и да е јас ги имам 3,5+ во сетој и двата дуела вк коеф 2,05
И јас тоа гледав ќе има голови можно е и x2Јас искрено би ти препорачал да го играш на голови Бразил.
Мислам дека ќе се распукаат .... 4-6 ( 2.0 мислам дека е -Златна К.)
Ќе чекаме посигурни )za Max bet НЕ пријателска и куп јас не практикувам високи влогој на вакви утакмици
Кај ги има овие за типување?Полска отпаѓа во 1/4 финале @2.6 во Моцарт
Mислам дека можат до едно од првите две места во групата, а понатаму против Германија или Холандија тешко.
Шведска отпаѓа во 1/4 финале@4
Според кладилниците аутсајдер во група Д, не и според мене, со една ослабена Англија и Украина, па и Франција не е непобедлива можат до второ место, а во 1/4 против Шпанија(се надевам) ќе отпаднат.
Ван Перси најдобар стрелец@ 10
Нешто од ова ќе пробам пред почеток на ЕП.