Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Moze da mi kaze nekoj dali moze so karticka platezna online uplati vo mozzart?? I ako dobijam na primer 500 eura dali ima danok ili nesto slicno??

Вистински трагичари се дефанзивецот Кирче Ристевски и голманот Филип Гачевски, кој се лизна на вратената топка на Ристевски во 54. минута од околу 16-на метри.

http://www.mkd.mk/35206/sport/mladite-ostanaa-bez-pobeda-poradi-najsmesniot-avtogol-vo-istorijata/

ги бива дечките си го печат занаетот :tapp:
Оф леле.... :facepalm: неспособност

Верона 1
Норвешка 2-3
Белгија Т2 1+
Замбиа 2 ;)
и уште нешто сигурно ќе допишам на лифчето :)

more ne bidete budali , nie ovde da se soberime 11 sme pojaki od farski ostrovi , ova e cista redenka.
pa ne znaele tie gol da da nie samite si davame of mori majko !

Ајде ако има некој да ми објасни во врска со ONLINE кладење - преку BET WIN илки слично дали се клади некој и дали е тоа законски и дали се плаќа данок нешто????

Thisted FC - Naesby 2 @ 2.15

10/10
vikas ke produzat po tradicija?
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 12:53 ---
ooou od 1 igrale ovie, mislev od 3 se.... .fuck:mad:
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 12:54 ---
Ајде ако има некој да ми објасни во врска со ONLINE кладење - преку BET WIN илки слично дали се клади некој и дали е тоа законски и дали се плаќа данок нешто????
ja se iam kladeno preku bet365 neznam dali e zakonski, mislam deka e ali ne sum siguren. Kako i da e prosto e ko grav, a danok kolku so znam ne se plaka

Олимпиакос-Панатинајкос-Х2 некаде ќе ја сретните 4,5 некаде 5,5...ОЛЛ-ИН ..2-2 во серии решавачки натпревар за титула помеѓу нјаомразените ривали кој се изедначени по квалитет а Олимпиакос нема титула од 1998 ...овој натпревар е живот или смрт за двете екипи и ќе биди тврд до крај и секој кош ќе биди драгоцен затоа мислам дека ќе влези хендикеп 2 за зелените педери...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom