Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
x-1 Блакпул на еден другар му ја имаат пуштено као дојава ,кој сака нека си испроба за 100-че :)
Предпоставувам дека коефициент е максимум 5.50,така да тешко дека 100ка ќе ти заврши работа,овие дојави се играат само доколку се посигурни и на поголема уплата..
Ништо лично...

Челзи - Свонси 1Х

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Банкер на вечерта мора да е Њу Јорк со Детроит . Чист кец . Сто порази имаат у серија Њу Јорк. А имаат состав за топ финиш. Детроит се далеку најслаб тим во лигата.Ќе ја комбинирам со Јунајтед. А со хендикеп да тепа ќе ја ставам сингл.

Член од
2 септември 2008
Мислења
77
Поени од реакции
16
new york 1
man utd 1
celzi x2
m city x2
liverpool x2
bilbao x2
lion x2
4.6 koef

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Парма - Јуве 2
Мирандес - Билбао 2
Јунајтед 2-4г

Член од
26 август 2008
Мислења
134
Поени од реакции
24
И јас разбрав за Чарлтон...ја пишав ..сега за сега арно...до после ќе видиме .. :icon_lol:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
x-1 Блакпул на еден другар му ја имаат пуштено као дојава ,кој сака нека си испроба за 100-че :)
Ееее , кој проба си доби ... не беше којзнае колкав коеф. али за 500ка - 2,2 к си пикнав вџеб ... одличен ден :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Дечки ај мала помош ќе ве молам:

Ги имам овие на тикет:

Crotone-Pescara X-2 (коеф 4.9)...фатено

Man. U-Stoke 1 (коеф 1.3)...фатено

Parma-Juventus 2 (коеф 1.8)....одложена е утакмицата.

Е сега кажете ми дали да ги соберам коефицинтите од фатените утакмици + уплатата,и со тоа да знам колку ми е добивката...бидејќи нели одложената носи 1 коефициент....а притоа нема ни да се одигра пред Март месец?!

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196

Ги имам овие на тикет:

Е сега кажете ми дали да ги соберам коефицинтите од фатените утакмици + уплатата,и со тоа да знам колку ми е добивката...бидејќи нели одложената носи 1 коефициент....а притоа нема ни да се одигра пред Март месец?!
Ќе почекаш да заврши колото (до четврток) и петок одиш да си исплатиш.Инаку коефициентот се пресметува без Јуве.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^6.37 х уплатата...и ќе видиш колку ќе можеш да земеш...иначе разбрав дека утре ќе се игра Јуве...и јас ја имам на тикет :/

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805

Ги имам овие на тикет:

мечот е презакажан за 7март ... така да си ги земаш парите после заваршуење на колото :) со среќа да ги трошиш

Kajgana Shop

На врв Bottom