Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
x-1 Блакпул на еден другар му ја имаат пуштено као дојава ,кој сака нека си испроба за 100-че
Предпоставувам дека коефициент е максимум 5.50,така да тешко дека 100ка ќе ти заврши работа,овие дојави се играат само доколку се посигурни и на поголема уплата..x-1 Блакпул на еден другар му ја имаат пуштено као дојава ,кој сака нека си испроба за 100-че
Ееее , кој проба си доби ... не беше којзнае колкав коеф. али за 500ка - 2,2 к си пикнав вџеб ... одличен денx-1 Блакпул на еден другар му ја имаат пуштено као дојава ,кој сака нека си испроба за 100-че
Ќе почекаш да заврши колото (до четврток) и петок одиш да си исплатиш.Инаку коефициентот се пресметува без Јуве.Дечки ај мала помош ќе ве молам:
Ги имам овие на тикет:
Crotone-Pescara X-2 (коеф 4.9)...фатено
Man. U-Stoke 1 (коеф 1.3)...фатено
Parma-Juventus 2 (коеф 1.8)....одложена е утакмицата.
Е сега кажете ми дали да ги соберам коефицинтите од фатените утакмици + уплатата,и со тоа да знам колку ми е добивката...бидејќи нели одложената носи 1 коефициент....а притоа нема ни да се одигра пред Март месец?!
мечот е презакажан за 7март ... така да си ги земаш парите после заваршуење на колото со среќа да ги трошишДечки ај мала помош ќе ве молам:
Ги имам овие на тикет:
Crotone-Pescara X-2 (коеф 4.9)...фатено
Man. U-Stoke 1 (коеф 1.3)...фатено
Parma-Juventus 2 (коеф 1.8)....одложена е утакмицата.
Е сега кажете ми дали да ги соберам коефицинтите од фатените утакмици + уплатата,и со тоа да знам колку ми е добивката...бидејќи нели одложената носи 1 коефициент....а притоа нема ни да се одигра пред Март месец?!