Tип на денот (Читај правила во прв пост)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Првиот ден двете ги погодив, вториов половичен успех. Се на се 3/4 досега (y).
За утре:

Шпанија-Италија Х2 1.73
Ирска-Хрватска 2 & 3+ 4.16 (y)
I'm on fire :vozbud:
За утре:

Франција-Англија GG 1.80
Украина-Шведска 1 2.55

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Франција 1 , Украина x2 и добитен ќе си и утре .. украина е за 1 класа послаба од Шведска според мене .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Франција 1 , Украина x2 и добитен ќе си и утре .. украина е за 1 класа послаба од Шведска според мене .
Украина е домаќин и сигурно нема да изгуби дома. За тоа дека Шведска е за класа подобра од Украина не би се сложил. Единствено Ибрахимовиќ утре ќе биде за класа подобар од сите на терен.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.379
Поени од реакции
5.474
Малку ја заборавив оваа тема, па од утре натаму ќе бидам повеќе активен:

За утре Франција - Англија 0-1 гол @ 2.60

N

Nicky Santoro

Гостин
Шведска била за класа подобра од украина ?:tapp:
На вакви мечеви каде што данска е победува холандија ти ми зборуваш за класи?
Европско е ова 3 меча се во група може се и сешто да се случи.А шведска во никој случај нема да е победи украина ! шведска ќе остане зациментирана последна во оваа група.
1х ти е сигурен тип за утре.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Шведска била за класа подобра од украина ?:tapp:
На вакви мечеви каде што данска е победува холандија ти ми зборуваш за класи?
Европско е ова 3 меча се во група може се и сешто да се случи.А шведска во никој случај нема да е победи украина ! шведска ќе остане зациментирана последна во оваа група.
1х ти е сигурен тип за утре.
Toа е мое мислење .. јас ке ја пишам шведска x2 ги гледав украинците на последната утакмица против турција играа многу лошо ..
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 02:47 ---
Украина е домаќин и сигурно нема да изгуби дома. За тоа дека Шведска е за класа подобра од Украина не би се сложил. Единствено Ибрахимовиќ утре ќе биде за класа подобар од сите на терен.
Не бидете толку сигурни дека е домаќин и нема да изгуби ..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
за утре Тигре -1 2.10 ALL-IN..ако победат ќе му се доближат на бока на само бод на две кола до крајот и реални шанси за титула..плус играат против сан лоренцо кој се прилично послаба екипа од тигре иплус утакмицата за ништо не му треба
вие се истепавте за евро2012 утакмиците а во аргентина чисти зицери од 2.10 коефициенти ви се нудат поради тоа што се последни кола.....

за утре Шведска-2јка..не коментирам што како ќе си видите вечерта после 22 и 30..Ибрахимович ќе ги растрти

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Мене ми останаа
Франција-Англија ГГ и 3+ и
Украина-Шведска било кога Х

Kajgana Shop

На врв Bottom