Синоќа Русија 0-3 ( 1.10 ми бутна супер лифче)Каков малер сумму ебем тоа робенот,мој совет да не се летате не првенствово ко мене денеска,очигледно ќе има големи изненадувања,така да со памет.
Првиот ден двете ги погодив, вториов половичен успех. Се на се 3/4 досегаОднапред се извинив деЕве ќе истипувам за утре, па ако згрешам, плукајте слободно:
Германија-Португалија Х прво пол.
Холандија-Данска ГГ3+
E ova morat da go probamПрвиот ден двете ги погодив, вториов половичен успех. Се на се 3/4 досега.
За утре:
Шпанија-Италија Х2 1.73
Ирска-Хрватска 2 & 3+ 4.16![]()
море мамицата да му ја изнаебам на овие од бока..85 минути со играч повеќе против последниот банфилд да неможат да ги победат....умрени луѓе..арно оние њуелс ме извадоа иначе...зицери на денот...
Бока Јуниорс-2 1.75
Њуелс Олд бојс-1 1.95
ОЛЛ-ИН
A зошто ги играше Бока имаа неколку играчи во репрезантацииве шо играат+ играат Копа Либертадорес и ги чуваат играчите најверојатно се излезени со резервиморе мамицата да му ја изнаебам на овие од бока..85 минути со играч повеќе против последниот банфилд да неможат да ги победат....умрени луѓе..арно оние њуелс ме извадоа иначе...
за утре Тигре -1 1.95 ALL-IN..ако победат ќе му се доближат на бока на само бод на две кола до крајот и реални шанси за титула..плус играат против сан лоренцо кој се прилично послаба екипа од тигре иплус утакмицата за ништо не му треба
па се борат за титула..играат со последните банфилд..плус 85 минути со играч повеќе играат..и што е натрагично голот за банфилд чист офсајд а бока постигнаа гол за 1-2 и судијата му го пониште а тој од назад се уфрлиA зошто ги играше Бока имаа неколку играчи во репрезантацииве шо играат+ играат Копа Либертадорес и ги чуваат играчите најверојатно се излезени со резерви
за Утре како шо кажав пред 2 дена
Сао Паоло 1 АLL IN
Дали 1 ќе испадне од тие две, најлошо е по лош ден да се “вадиш“ другиот ..Полска 0-2
Русија 1
Холандија 1
Германија 1
Ќе се вадиме за утре на појако ги лупам Хрватска и Шпанија.
Прав си до негде. Ама само една ме заеба не е лош ден тоаДали 1 ќе испадне од тие две, најлошо е по лош ден да се “вадиш“ другиот ..