Избриши го постот додека можеш,за да не ти се смеат,и за да не си рушиш углед со промашени типови.BELGIUM - JUPILER PRO LEAGUE
20:30 MONS - WESTERLO
Tip: 1 - X
Odd:16
90% SIGURNO
Јас го копирав од една страница на фејсбук и го ставив тука. Кој не му одговара нека не го гледа или пријави го мислењето ако сакашИзбриши го постот додека можеш,за да не ти се смеат,и за да не си рушиш углед со промашени типови.
Избриши го постот додека можеш,за да не ти се смеат,и за да не си рушиш углед со промашени типови.
BELGIUM - JUPILER PRO LEAGUE
20:30 MONS - WESTERLOИзбриши го постот додека можеш,за да не ти се смеат,и за да не си рушиш углед со промашени типови.
Tip: 1 - X
Odd:16
90% SIGURNO
монс води на полувреме. добар си засегаЈас го копирав од една страница на фејсбук и го ставив тука. Кој не му одговара нека не го гледа или пријави го мислењето ако сакаш
Едит: Што те нема да вратиш?
Дечкото го стави во 20:30 а натпреваров почнува од 20:45 и нестигнав и јас да го уплатам сингловмонс води на полувреме. добар си засега
не ја уплатив ама ќе ми биди мило ако излези ко шо пиша!
колку да се изигра
виљареал-реал 2 и 3+
еден ми ја кажа и кардиф 1-Х ама не ја уплатив еве кардиф води на полувремеДечкото го стави во 20:30 а натпреваров почнува од 20:45 и нестигнав и јас да го уплатам синглов
И поарно што не си ја уплатил Кардиф, чист 1-1 е таа нема шанси нерешено да заврши ..еден ми ја кажа и кардиф 1-Х ама не ја уплатив еве кардиф води на полувреме
Не бе дури сега видов дека си пишал...и дури сега видов дека полувреме излегла 1......ама толку уште во прво полувреме чим прават пресврт,тогаш стварно ептен местена ќе да е.Јас го копирав од една страница на фејсбук и го ставив тука. Кој не му одговара нека не го гледа или пријави го мислењето ако сакаш
Едит: Што те нема да вратиш?