- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.878
WiiiiiiiinnnnЅвезда - Партизан 1
WiiiiiiiinnnnЅвезда - Партизан 1
1:1. изедначија овие...И поарно што не си ја уплатил Кардиф, чист 1-1 е таа нема шанси нерешено да заврши ..
тоа е . преразочаран сум од феникс . со мајами водеа цел меч синоќа , на крај го изгубија тесно , денес од орландо демолација и на крај намалија за мака да ми е повеќе . за 2 поенаToronto - Chicago Tim1 -90.5 99 % сигурност 82 : 94
Orlando - Phoenix (+8.5) 2 90 % сигурност 103:93
двете по 1.90 .
Генк - Гент 1 @ 2.55
На Генк му треба победа ако сака да оди во плеј-офот за шампионската титула. Гент мислам дека секако ќе е трет со оглед дека Бриж ќе има лесна задача дома со Лирс.
Vikas a, da stavaam edno 1000 den.Malaga-Rayo Vallecano 1&3+
со здравје да си ги трошиш!!!Севиља..екипата која ме врати во живот и ми ги донесе неочекуваните пари и нервози кои ги трошев цела година..не е возможно планирана ми беше реал мадрид два во два но ми ја згрешија и ми ја пишаа севиља и решив да ја оставам на тикот..неможев да издржам..
еднаш и мене да ми се пшосреќи..можеби е со лош квалитет ама....
Прегледај го приврзокот 41248
какво трошење бе..утре одиме ALL-IN na Бенфика 2 на се или ништосо здравје да си ги трошиш!!!
Sreqata bil na svojata strana 4 koeficientСевиља..екипата која ме врати во живот и ми ги донесе неочекуваните пари и нервози кои ги трошев цела година..не е возможно планирана ми беше реал мадрид два во два но ми ја згрешија и ми ја пишаа севиља и решив да ја оставам на тикот..неможев да издржам..
еднаш и мене да ми се пшосреќи..можеби е со лош квалитет ама....
Прегледај го приврзокот 41248
Тука те чекат тебе, се гледа дека незнаеш со парите..какво трошење бе..утре одиме ALL-IN na Бенфика 2 на се или ништо
за севиља беше чиста среќа а валенсија и базел ги осеќав дека ќе прават дубара па затоа си реков поарно гг бидејќи тешки местачи се..замисли мислев и сити и андерлехт да ги играм ГГ само ги заборавив а не знам зоштоSreqata bil na svojata strana 4 koeficient
Allall da tie Valencia - Zaragosa GG
не бе се смеам какво играње ..само лабаво одсега сингл не мислам да играм и за сите би му препорачал тука што се дека овие кладилнициве се чист зијан со сингл не се добива ништо освен нервозите што ќе ви останат и ќе ги запоставите другите работи во животот..само лабаво со 50 денари...Тука те чекат тебе, се гледа дека незнаеш со парите..
Мој совет почести се себеси со нешто шо ти прави мерак или купу си 50 евра за црни денови. ако ги лупнеш на сингл и изгубиш ке ти остане нервозата и личната сатисфакција дека си фатил 140 коеф.
случајно да не планираш со дуплирање да ја затвориш кладилницата ?
не е секој ден велигден осети ги парите и кулирај бе