Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Тотенхем ги ставив 1Х- 1.07 коефициент за да направам 2, ме спаси ВДВ во 93та. :pos:

А

Анноун

Гостин
Toronto - Chicago Tim1 -90.5 99 % сигурност 82 : 94
Orlando - Phoenix (+8.5) 2 90 % сигурност 103:93

двете по 1.90 .
тоа е . преразочаран сум од феникс . со мајами водеа цел меч синоќа , на крај го изгубија тесно , денес од орландо демолација :tapp: и на крај намалија за мака да ми е повеќе . за 2 поена :eek:

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Генк - Гент 1 @ 2.55

На Генк му треба победа ако сака да оди во плеј-офот за шампионската титула. Гент мислам дека секако ќе е трет со оглед дека Бриж ќе има лесна задача дома со Лирс.
:love:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Севиља:cuc:..екипата која ме врати во живот и ми ги донесе неочекуваните пари и нервози кои ги трошев цела година..не е возможно планирана ми беше реал мадрид два во два но ми ја згрешија и ми ја пишаа севиља и решив да ја оставам на тикот..неможев да издржам..
еднаш и мене да ми се пшосреќи..можеби е со лош квалитет ама....
22032012004.jpg

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Севиља:cuc:..екипата која ме врати во живот и ми ги донесе неочекуваните пари и нервози кои ги трошев цела година..не е возможно планирана ми беше реал мадрид два во два но ми ја згрешија и ми ја пишаа севиља и решив да ја оставам на тикот..неможев да издржам..
Прегледај го приврзокот 41248
со здравје да си ги трошиш!!!

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Прегледај го приврзокот 41248
Sreqata bil na svojata strana :) 4 koeficient :eek:
Allall da tie Valencia - Zaragosa GG :cuc:

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
какво трошење бе..утре одиме ALL-IN na Бенфика 2 на се или ништо:D
Тука те чекат тебе, се гледа дека незнаеш со парите..
Мој совет почести се себеси со нешто шо ти прави мерак или купу си 50 евра за црни денови. ако ги лупнеш на сингл и изгубиш ке ти остане нервозата и личната сатисфакција дека си фатил 140 коеф.
случајно да не планираш со дуплирање да ја затвориш кладилницата ?
не е секој ден велигден осети ги парите и кулирај бе :cool:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Sreqata bil na svojata strana :) 4 koeficient :eek:
Allall da tie Valencia - Zaragosa GG :cuc:
за севиља беше чиста среќа а валенсија и базел ги осеќав дека ќе прават дубара па затоа си реков поарно гг бидејќи тешки местачи се..замисли мислев и сити и андерлехт да ги играм ГГ само ги заборавив а не знам зошто:D
--- надополнето: 23 март 2012 во 02:37 ---
Тука те чекат тебе, се гледа дека незнаеш со парите..
Мој совет почести се себеси со нешто шо ти прави мерак или купу си 50 евра за црни денови. ако ги лупнеш на сингл и изгубиш ке ти остане нервозата и личната сатисфакција дека си фатил 140 коеф.
случајно да не планираш со дуплирање да ја затвориш кладилницата ?
не е секој ден велигден осети ги парите и кулирај бе :cool:
не бе се смеам какво играње :D..само лабаво одсега сингл не мислам да играм и за сите би му препорачал тука што се дека овие кладилнициве се чист зијан со сингл не се добива ништо освен нервозите што ќе ви останат и ќе ги запоставите другите работи во животот..само лабаво со 50 денари...

ајде доста беше оф топик да добиеме добитен тикет за утре:D

Бенфика-2
Цволе-ГГ
Норвич-1
Вест Хем-2
Фалкрик-1
Лацио-1
Базел-ГГ

за цел викенд и да си гледате на рает фудбал:D

Kajgana Shop

На врв Bottom