Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ај и ја да си пробам среќата:

Сити ГГ3+
Виљареал ГГ3+
Херенвен ГГ3+

Кој му кур на Монпеље бе, лигата ја губи, а во купот неможе да тепа 3-то лигаш...:facepalm:

BELGIUM - JUPILER PRO LEAGUE
20:30 MONS - WESTERLO
Tip: 1 - X
Odd:16
90% SIGURNO

90% SIGURNO

Избриши го постот додека можеш,за да не ти се смеат,и за да не си рушиш углед со промашени типови.

Избриши го постот додека можеш,за да не ти се смеат,и за да не си рушиш углед со промашени типови.
Јас го копирав од една страница на фејсбук и го ставив тука. Кој не му одговара нека не го гледа или пријави го мислењето ако сакаш

Едит: Што те нема да вратиш?

90% SIGURNO

Zosto da go izbrise ? prvo poluvreme 1 :) bravo Me2 P1 mie :)

Јас го копирав од една страница на фејсбук и го ставив тука. Кој не му одговара нека не го гледа или пријави го мислењето ако сакаш

монс води на полувреме. добар си засега :)
не ја уплатив ама ќе ми биди мило ако излези ко шо пиша!

колку да се изигра
виљареал-реал 2 и 3+

монс води на полувреме. добар си засега :)
не ја уплатив ама ќе ми биди мило ако излези ко шо пиша!

колку да се изигра
виљареал-реал 2 и 3+
Дечкото го стави во 20:30 а натпреваров почнува од 20:45 и нестигнав и јас да го уплатам синглов

Дечкото го стави во 20:30 а натпреваров почнува од 20:45 и нестигнав и јас да го уплатам синглов

еден ми ја кажа и кардиф 1-Х ама не ја уплатив :mad: еве кардиф води на полувреме

Валансија :sick: , со играч повеќе и со 33 шута на гол.... примат гол...Не могуче... не нен ееененее

Не ми е јасно како може валенсија да поведе 1:0 потоа сарагоса добива црвен картон па изедначува преку пенал а сега во 80 минута и водат со црвен картон а имаат само 4 шута на гол од кои 3 во рамки на гол а валенсија 24 од кои 9 во гол. КАКО е можно екипа како валенсија да губи од екипа како што е сарагоса :facepalm:

Ва-fucking-ленсија.....

Не бе дури сега видов дека си пишал...и дури сега видов дека полувреме излегла 1......ама толку уште во прво полувреме чим прават пресврт,тогаш стварно ептен местена ќе да е.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom