Jas ako ti kazam navistina po kolku uplakam e duri togas nema da mi veruvas,koga igram singl kraen tip bez prelaz min uplata mi e 5000den koja e mn retka,a najcesto uplakam 10 000 i 20 000 i 30 000,a 5 pati imam uplateno 50 000 ( taa mi e najgolema uplata) a na fb imam prilozeno postari dobitni livcina pa na niv se gleda deka ima uplati i nad 20 000 den
Inaku jas na forumov postiram so cel da im pomognam na drugive,nitu prodavam utakmici nitu nisto,ama gledam ima neblagodarni luge,inaku navistina sekogas se ne pogoduvam,ama jas sekogas igram singl 5-6 utakmici i na kraj sekogas sum kar kako sto bese i vikendov ako gi pratese moite 4 tipovi vo nedelata,site tie bea natprevari so megusebni sorabotki,nikogas ne igram na sreka protiv favoritite
Almeria-Elche tip 2 koef:3,70 WIN
Guimaraes-Maritimo tip 1 koef:2,20 WIN
Midtjylland-Lyngby tip 2 koef:7,00 WIN
Vitesse-Graafschap tip x2 koef:3,30 Loss
ZA UTRE MOZAM DA VI KAZAM DEKA POMEGU OVIE EKIPI IMA DOBRA SORABOTKA,IAKO NE VE NAVEDUVAM STO DA TIPUVATE, JAS SI ZNAM STO KE SI TIPUVAM,INAKU KAKO NADOPOLNUVANJE VI KAZUVAM I DEKA LANI 2010/11 IGRAA PRELAZ 1-2
Senica-Slovan Bratislava
MOMENTALNIOT PRETSEDATEL NA SLOVAN BRATISLAVA PRED 2-3 godini BESE PRETSEDATEL VO SENICA