Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
:pos:
Ајде кажувај, биди добар не не оставај, неможеме да живееме без твоиве типови :facepalm:
nema potreba poveke da diskutiram so nekoj sto nema pojma od vakvi raboti,tie navistina sto se razbiraaat ke sfatat koj e vo pravo,bidi pozdraven

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Дајте за утре некои типови уплата 200-300 денари добивка 1000-1500 :D ;)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
nema potreba poveke da diskutiram so nekoj sto nema pojma od vakvi raboti,tie navistina sto se razbiraaat ke sfatat koj e vo pravo,bidi pozdraven

Играв на 250 2у1, 50 1у2, и 500 2јка... имаат соработка си ги пратам од дамна... иначе факт е дека има доста ретардирани на форумов брат незнам ни зашто им враќаш на пост, а они знаат само за арсенал 1,милан 1, реал 1 и толку.... ИНАКУ бркаш некој изненадување, може имаш инфо или пратиш историја/статистика... али имаш некој тешки промашувања... се трудиш гледам те пратам... али го зголемуваш премногу обемот на утакмици со тоа ја зголемуваш и шансата да те заебат... одбери една и форсирај... ми се свиѓа што бркаш голем коеф, се разбира ако добро ја оформуваш уплатата... би требало да имаш одличен кјар... И ЗА ЛУЃЕТО ДА ТИ ВЕРУВААТ ОСТАВИ ЈА УПЛАТАТА, пошто се дјабе ако играш за 20-50-100 денари па и 1000 е слабо позз

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
кој к.р налета ебате белја јас се наденав само таја ме кутна ах бе прв пат ке пишам од друг и еве ....:facepalm: од патлакот ке си каснам

ги факам арсенал 1-1
бенфика1-1
ридинг-1-1
нортхамптон 1-1

и ова заебаната ме клецна леле бе се изедов кај те прочитав кај се запустив

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
Играв на 250 2у1, 50 1у2, и 500 2јка... имаат соработка си ги пратам од дамна... иначе факт е дека има доста ретардирани на форумов брат незнам ни зашто им враќаш на пост, а они знаат само за арсенал 1,милан 1, реал 1 и толку.... ИНАКУ бркаш некој изненадување, може имаш инфо или пратиш историја/статистика... али имаш некој тешки промашувања... се трудиш гледам те пратам... али го зголемуваш премногу обемот на утакмици со тоа ја зголемуваш и шансата да те заебат... одбери една и форсирај... ми се свиѓа што бркаш голем коеф, се разбира ако добро ја оформуваш уплатата... би требало да имаш одличен кјар... И ЗА ЛУЃЕТО ДА ТИ ВЕРУВААТ ОСТАВИ ЈА УПЛАТАТА, пошто се дјабе ако играш за 20-50-100 денари па и 1000 е слабо позз
Jas ako ti kazam navistina po kolku uplakam e duri togas nema da mi veruvas,koga igram singl kraen tip bez prelaz min uplata mi e 5000den koja e mn retka,a najcesto uplakam 10 000 i 20 000 i 30 000,a 5 pati imam uplateno 50 000 ( taa mi e najgolema uplata) a na fb imam prilozeno postari dobitni livcina pa na niv se gleda deka ima uplati i nad 20 000 den
Inaku jas na forumov postiram so cel da im pomognam na drugive,nitu prodavam utakmici nitu nisto,ama gledam ima neblagodarni luge,inaku navistina sekogas se ne pogoduvam,ama jas sekogas igram singl 5-6 utakmici i na kraj sekogas sum kar kako sto bese i vikendov ako gi pratese moite 4 tipovi vo nedelata,site tie bea natprevari so megusebni sorabotki,nikogas ne igram na sreka protiv favoritite
Almeria-Elche tip 2 koef:3,70 WIN
Guimaraes-Maritimo tip 1 koef:2,20 WIN
Midtjylland-Lyngby tip 2 koef:7,00 WIN
Vitesse-Graafschap tip x2 koef:3,30 Loss

ZA UTRE MOZAM DA VI KAZAM DEKA POMEGU OVIE EKIPI IMA DOBRA SORABOTKA,IAKO NE VE NAVEDUVAM STO DA TIPUVATE, JAS SI ZNAM STO KE SI TIPUVAM,INAKU KAKO NADOPOLNUVANJE VI KAZUVAM I DEKA LANI 2010/11 IGRAA PRELAZ 1-2
Senica-Slovan Bratislava

MOMENTALNIOT PRETSEDATEL NA SLOVAN BRATISLAVA PRED 2-3 godini BESE PRETSEDATEL VO SENICA

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Jas ako ti kazam navistina po kolku uplakam e duri togas nema da mi veruvas,koga igram singl kraen tip bez prelaz min uplata mi e 5000den koja e mn retka,a najcesto uplakam 10 000 i 20 000 i 30 000,a 5 pati imam uplateno 50 000 ( taa mi e najgolema uplata) a na fb imam prilozeno postari dobitni livcina pa na niv se gleda deka ima uplati i nad 20 000 den
Inaku jas na forumov postiram so cel da im pomognam na drugive,nitu prodavam utakmici nitu nisto,ama gledam ima neblagodarni luge,inaku navistina sekogas se ne pogoduvam,ama jas sekogas igram singl 5-6 utakmici i na kraj sekogas sum kar kako sto bese i vikendov ako gi pratese moite 4 tipovi vo nedelata,site tie bea natprevari so megusebni sorabotki,nikogas ne igram na sreka protiv favoritite
Almeria-Elche tip 2 koef:3,70 WIN
Guimaraes-Maritimo tip 1 koef:2,20 WIN
Midtjylland-Lyngby tip 2 koef:7,00 WIN
Vitesse-Graafschap tip x2 koef:3,30 Loss
ај баш ме интересира... наредна недела или било кога коа ќе играш баш сликај еден тикет ко за мене да ги видам тие 20к уплата... ако биде од спортлајф или копачка уште подобро... секако земи си ги парите прво... па после дај ми го у пп... да проверам со шифра дали е сторниран или добитен. инаку да знам какви утакмици играш, такви и јас играм кај што има 3за3 и прелази се фудбалска класика... вчера добра беше минхен 1860 али не ја даде... иако ми беше на добра уплата...

еве едно скорешно од мене, фикендашко што ми напраи мерак :D

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
ај баш ме интересира... наредна недела или било кога коа ќе играш баш сликај еден тикет ко за мене да ги видам тие 20к уплата... ако биде од спортлајф или копачка уште подобро... секако земи си ги парите прво... па после дај ми го у пп... да проверам со шифра дали е сторниран или добитен. инаку да знам какви утакмици играш, такви и јас играм кај што има 3за3 и прелази се фудбалска класика... вчера добра беше минхен 1860 али не ја даде... иако ми беше на добра уплата...

i sega mozes da vidis takvi tiketi na fb kaj mene,inaku uplakam ili vo betcity ili na net vo bwin,zavisno kade e pogolem koef,a vo drugive nasi kladilnici teska rabota,osven ako igram na favoriti,ama mn poretko,vo betcity i bwin se najgolemi koef za autsajderite
Inaku milo mi e sto konecno gledam deka imalo i pametni tipuvaci na forumov,inaku posigurni utakmici se kade sto sorabotkata e sprema potrebata na bodovi ,otkolku koga sorabotkata e 3 za 3

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
i sega mozes da vidis takvi tiketi na fb kaj mene,inaku uplakam ili vo betcity ili na net vo bwin,zavisno kade e pogolem koef,a vo drugive nasi kladilnici teska rabota,osven ako igram na favoriti,ama mn poretko,vo betcity i bwin se najgolemi koef za autsajderite
Inaku milo mi e sto konecno gledam deka imalo i pametni tipuvaci na forumov,inaku posigurni utakmici se kade sto sorabotkata e sprema potrebata na bodovi ,otkolku koga sorabotkata e 3 za 3
не верувам во тикети кој неможат да се проверат... прво фотошоп е закон ствар, чуда прави. второ имам другар у клац... ако сакам може да му кажам по цела лига да ми става на 1у2 2у1 на 10 000 и да ги сторнира. затоа мнг мнг не верувам на фб и блогери

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
West Ham-Watford 3+
Bologna-Juventus 2
Apoel-Lion 3+
:)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Ја имам Бостон 1, има победено после продолженија се смета како фатено ливчето или ?

За НБА се работи.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ја имам Бостон 1, има победено после продолженија се смета како фатено ливчето или ?

За НБА се работи.
Зависи кај ти е уплатено . Мислам во Бет сити дека нема х и се важат продолженија . Нензнам како е за другите кладилници

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Не.
Зашто иначе би постоел тип Х?:D
Пиши каде е уплатено.
Зависи кај ти е уплатено . Мислам во Бет сити дека нема х и се важат продолженија . Нензнам како е за другите кладилници
Ас спорт, недобитен сум, фала дечки. :D

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Незнам од кога го пратиш форумот ама имаше тука многу јаки типувачи а и има .
--- надополнето: 7 март 2012 во 12:05 ---

Нели забележуваш колку е мазно ливчето .Иначе станува збор за шпанска прва лига каде што е многу тешко да месте некој 2 во 1 .
Друга работа ,ако тој имал утакмица нема потреба да ја продава на пример за 50 евра....треба да придаде на 20 луге за да земе 1 000 евра а вака со 100 евра би можел да си ја уплати да земе 3 000 евра .
Не се лажете на наместени натпревари од нашите блогери .

Kajgana Shop

На врв Bottom