Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Gillingham - Barnet

Sakam da vi kazam deka ovie ekipi imaat sorabotka 100%
Lani 2010/11 fativ mn pari na ovoj natprevar koga se igrase vozvratniot natprevar vo tekovnata sezona koga pobedi (mu ja pustija) Barnet na gosti za opstanok so koeficient 5
Istoto se sluci i vo 2008/09 povtorno pobedi Barnet na gosti za opstanok so 4,50 koeficint na vtoriot(vozvraten)natprevar vo tekovnata sezona,a prviot natprevar izigraa prelaz 1-2
Sami odlucete sto ke ja igrate dokolku ja igrate

MOJ PREDLOG E KAKO

x2 - najsigurna varijanta
2 - golemi sansi ili
2-1 prelaz na pomal vlog

Mozni prelazi 2-1;1-2

Middlesbrough-Barnsley tip 2-1
Southampton-Ipswich tip 2-1
Gateshead-Hayes & Yeading tip 2-1
Newport-Braintree tip 2-1
Dumbarto-Cowdenbeath tip 1-2;2-1
Cambridge Utd-Mansfield tip 1-2;2-1
Oldham-Scunthorpe tip 1-2
Elgin-Annan tip 2-1
Livingston-Ayr tip 2-1
Нареден пут наведи го пола билтен. Една ќе има сигурно прелаз.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
West ham 1
Bolonja 1x
Tottenham 1
Barselona 1;3+
Lion x2
San Antonio Spurs 1
Lakers 2
Chicago 2
Oklahoma 1

М

Мартин`

Гостин
Нареден пут наведи го пола билтен. Една ќе има сигурно прелаз.
11 потенцијални прелази ставил еве да ги уплати по 1000 тоа се 11000, една да влезе веќе има 10.000+ не го напињајте безврска. Факт е дека 99% од тука нема да ги стават тие пари и да играат така, ама човекот може си има систем и си фаќа така пари па вие ако сакате не/слушајте го..

И слабо во последно време со добри типови на темава, изгледа сите си најдоа подобри места на форуми/групи со појаки типувачи :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Jas ako ti kazam navistina po kolku uplakam e duri togas nema da mi veruvas,koga igram singl kraen tip bez prelaz min uplata mi e 5000den koja e mn retka,a najcesto uplakam 10 000 i 20 000 i 30 000,a 5 pati imam uplateno 50 000 ( taa mi e najgolema uplata) a na fb imam prilozeno postari dobitni livcina pa na niv se gleda deka ima uplati i nad 20 000 den
Inaku jas na forumov postiram so cel da im pomognam na drugive,nitu prodavam utakmici nitu nisto,ama gledam ima neblagodarni luge,inaku navistina sekogas se ne pogoduvam,ama jas sekogas igram singl 5-6 utakmici i na kraj sekogas sum kar kako sto bese i vikendov ako gi pratese moite 4 tipovi vo nedelata,site tie bea natprevari so megusebni sorabotki,nikogas ne igram na sreka protiv favoritite
Almeria-Elche tip 2 koef:3,70 WIN
Guimaraes-Maritimo tip 1 koef:2,20 WIN
Midtjylland-Lyngby tip 2 koef:7,00 WIN
Vitesse-Graafschap tip x2 koef:3,30 Loss

ZA UTRE MOZAM DA VI KAZAM DEKA POMEGU OVIE EKIPI IMA DOBRA SORABOTKA,IAKO NE VE NAVEDUVAM STO DA TIPUVATE, JAS SI ZNAM STO KE SI TIPUVAM,INAKU KAKO NADOPOLNUVANJE VI KAZUVAM I DEKA LANI 2010/11 IGRAA PRELAZ 1-2
Senica-Slovan Bratislava

MOMENTALNIOT PRETSEDATEL NA SLOVAN BRATISLAVA PRED 2-3 godini BESE PRETSEDATEL VO SENICA
за односот слован и сеница си во право претседателот на слован е алфа и омега во словачка лига и наводно уште ги влече конците во сеница. сега дали ќе прават прелаз тоа не знам но дека овие два клуба се поврзани тоа е точно

А

Анноун

Гостин
истра - д.загреб 2 1.25
Фени - левски 1 1.85
хапоел - мостар 1 1.10
тотенхем - стивениџ 1 1.30 (супер тип)
= 3.4

- истра - загреб е реванш , но се игра во загреб . првиот меч изненадувачки заврши 1:1 . Подобриот оди во полуфинале. Со оглед дека Хајдук веќе не е во купот , Динамо можат да се убијат слободно ако се изглупираат денес.

- хапоел е ставена за да фатам супер тип услов за тотенхем.

- тотенхем ме сјеба во гости кога играше за 7000 . немам повеќе коментар. сигурно нема продолженија да играат побогу !

- фени падна на 1.60 на интернет. им треба победа , левски е сигурно прв, немаат пораз до сега , но не им требаат бодови . во гости изгубиле само 1 разлика Фени .

Вчера среќата никаде ја немаше , поточно го имаше Ночерино да промаши од 2 метра , денес нема да е лошо малку да се сврти работата на поарно.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
SANDHAUSEN- CHEMNITZER - 1
WREXHAM - LUTON - 1

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Imalo,ama od takvi kako tebe go imaat napusteno forumov,momentalno najdobar si ti-nemas konkurencija :)
Јас не реков дека сум јак тупувач туку дека имаше и многу подобри од тебе .
Пред избесно време овааа тема беснеше .

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
19:00 Unterhaching - Offenbach 1 (2.50)
20:45 APOEL - Lyon 3+ (2.40)

Kvota:6.00

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
Јас не реков дека сум јак тупувач туку дека имаше и многу подобри од тебе .
Пред избесно време овааа тема беснеше .
Kaj procita ziti majka deka sum rekol deka sum najdobar
ili dobar od najdobriot sekogas ima podobar,samo ti mozis da se falis sam
Za grev si

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
АПОЕЛ-Лион 1 2.9

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Kaj procita ziti majka deka sum rekol deka sum najdobar
ili dobar od najdobriot sekogas ima podobar,samo ti mozis da se falis sam
Za grev si
Како прво ти ми викаш иронилно дека сум бил најдобар ,незнајки дека јас имам тука неколку поста кој ми се пред 1 и пол година .
Јас никогаш немам напишано дека сум добар типувач (знам дека не сум).
Ти реков така затоа што вчера дојде тука и се курчиш како си уплакал по 30 000 денари .
п.с само ти кажав дека имаше луге кој праеле партал .

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
Како прво ти ми викаш иронилно дека сум бил најдобар ,незнајки дека јас имам тука неколку поста кој ми се пред 1 и пол година .
Јас никогаш немам напишано дека сум добар типувач (знам дека не сум).
Ти реков така затоа што вчера дојде тука и се курчиш како си уплакал по 30 000 денари .
п.с само ти кажав дека имаше луге кој праеле партал .
p.s.1 god sum tuka i dosta e zamaranje so tebe,imam popametna rabota-odam da si ja uplatam Senica-Slovan poz

Kajgana Shop

На врв Bottom