thisisnoizy
Good things take time
- Член од
- 29 јули 2010
- Мислења
- 2.010
- Поени од реакции
- 2.043
За вечер има нешто?
да му ебам се на онај павличенко од пола метро промашиТешко Тотенхем 1-1 :/
40 мин. е 0:0
Тоа е брат, заебани се.да му ебам се на онај павличенко од пола метро промаши
на спортклуб ја гледам јасТоа е брат, заебани се.
А иначе може да ја гледам на интернет ? И јас ја чекам.
Ако имаш Линк те молам прати ми.
ај баш да видиме јас сум 99% сигурен дека ќе е 1. иако ги мразам фенер. комплицирани односи имаат со трабзон, долга приказна е, ако пратиш турски фудбал би требало да знаеш. а и со формата фенер се подобриX ќе биде
1:1 Заврши серијата. Повеќе среќа утре.Самсунспор - Бешикташ 2 2.10
Незнам ја традиција каква имаат, важно јас од кладилничарски аспект ја гледам дека најверојатно ќе ја наместат X да биде оти гледам на големо се игра 1 за Фенербахче ко да ќе биде лесна.. и да Фенербахче може има нешто појак тим али и Трабзон не се за потценувањеај баш да видиме јас сум 99% сигурен дека ќе е 1. иако ги мразам фенер. комплицирани односи имаат со трабзон, долга приказна е, ако пратиш турски фудбал би требало да знаеш. а и со формата фенер се подобри
Посебно од овоа лето коа Трабзон го доби местото на Фенер у ЛШај баш да видиме јас сум 99% сигурен дека ќе е 1. иако ги мразам фенер. комплицирани односи имаат со трабзон, долга приказна е, ако пратиш турски фудбал би требало да знаеш. а и со формата фенер се подобри
koj me pratese,sega valjda brojt pariaj denes nekako pominavme.. nekoj siten + da vlezese Chelsea ke bese ogromen ama to e .. za utre igram na visok vlog
Barca 2 Tottenham 1 Juve 1 Ajax 1
3 koef