Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
обожавам вака паметни газови. многу ги има низ светов. премногу
Aууу шо гомна јадење ... искрено кој ве ебе , терајте со 50 денара уплата , може и ќе фанете некогаш .. иначе тоа шо си не следел , можеш слободно да видеш кој колку е во ќар .. и принај дека секако си препишуваш типови , пошо толку ти раѓа лејката сам да си ги најдеш , па после јадеш гомна .. dumb motherfuckers ..
Јо мадафака...осеќам дека од праење пари сеа имате стаено по еден златен заб,онака за курчење...и моментано седите пред монитор и ни се смешкате овака :

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879
Јо мадафака...осеќам дека од праење пари сеа имате стаено по еден златен заб,онака за курчење...и моментано седите пред монитор и ни се смешкате овака :
искрено, многу пара падна, многу јако успевам да ги искомбинирам. тие недобитните сите на еден тикет, а добитниве на друг и оп, пари пари пари

нели си приметил оти ние даваме анализи, не ја предвидуваме иднината која утакмица како ќе заврши. да можевме да ја предвидиме иднината топки ќе се замаравме за анализи.

впрочем, тргни од тебе, ти до сега на спортска се шо си пишал ти е добитно? или не? или изедначен си?

и сам знаеш дека има изненадувања во резултатите а богами има и местенки.

а и впрочем, што толку си се запнал по нас? ако не сме добри ко што велиш, не треба ни калории да трошиш типкајќи букви против нас

чудно од твоја страна, се замараш со лузери

да сум на твое место не би го правел тоа, но твој си е животот, троши го како сакаш

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Од цела Франција 2 лига само Седан - Арлес 0-0 заврши. Местенкииии

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Да знаеш само во групата што сме некој членови каков процент на погодени типови има затоа не се збори што како ако сакате вие направете акаунт пишувајте подобри анализи..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Не си свесен која будала си :)

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
да се надоврзам малце на ова мубетов за профитери...го следев пред недела време типот су јузер TheChosenOne..типови за хокеј беа..едно три дена по ред..ни една утакмица не погоди..малце ми го ебеше гзот..али тоа е тоа..како и да е..мислам дека од форумов таму бокица е добар и пунтер мислам дека имаше еден..тоа е моево искуство од профитери..:)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Добитен
Бенфика 1&3+
Баерн 1
Гравелинес 1
Уплата 1000=2520 :D

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Едниов не оставил еден тип на темава, а му сере на еден од ретките шо остава анализи овде на темава и колку-толку се труди. И после барај логика. Па бујрум, ако знаеш некоја утакмица сподели ја со нас, а не само да кењаш за безвезе.

Друго ми беше муабетов, која ви е "најсигурна" за утре од германските т.е. поточно од Хамбургер 1, Дортмунд 2 и Леверкузен 1. Сакам една од овие да сврзам со Милан 1, Марсеј 1, Реал 2 и Челзи 2, само се мислам со која (најсигурна ми е некако Дортмунд, но ајде ако има некој инфо за утакмици нека каже). :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Едниов не оставил еден тип на темава, а му сере на еден од ретките шо остава анализи овде на темава и колку-толку се труди. И после барај логика. Па бујрум, ако знаеш некоја утакмица сподели ја со нас, а не само да кењаш за безвезе.

Друго ми беше муабетов, која ви е "најсигурна" за утре од германските т.е. поточно од Хамбургер 1, Дортмунд 2 и Леверкузен 1. Сакам една од овие да сврзам со Милан 1, Марсеј 1, Реал 2 и Челзи 2, само се мислам со која (најсигурна ми е некако Дортмунд, но ајде ако има некој инфо за утакмици нека каже). :)
Слично имам и јас у план.....сакав Реал Челзи и Милан....и се мислам меѓу Лион и Дортмунд...ама некој тука пиша Челзи Х....па да не ме пишмани..... :) Иначе Дортуннд ти е најсигурна од горенаведените германци.....според мене се разбира, што не мора да значи :)

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
челзи-2
марсеј-1
лион-1
панатенаикос-1
милан-1
рода-1
300=2000

монтпелиер-1
хул-1
ле хавре-1
леверкузен-1
ат.билабо-1
гуимареш 0-2
њукасл-1

не знам зашто се толку кренати коефициентите на монтпелиер,њукасл и на ле хавре (n)(n)(n)(n) хммм чудна работа.....;);) o па се разбира намештаљка се бе...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.355

Od ovie jas gi imam staveno Dortmund i Leverkuzen pa sega ti vidi :)

Член од
21 март 2011
Мислења
46
Поени од реакции
40

според мене по форма Хамбургер најлесно би требало да стигне до победа...

Kajgana Shop

На врв Bottom