Tип на денот (Читај правила во прв пост)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
А што е фората со units?
Си кажува у шифри човекот бе :) за да не кажува колку пари стаил кажува unites, пример 1 unites mu e 300ден, он денес е + 26,65 х 300 ама очигледно него му е у евра и затоа е 266,5 евра у плус :D

Член од
3 декември 2010
Мислења
168
Поени од реакции
77
Koj ќе се клади со мене дека Баерн нема да тепа :icon_mrgr: ?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Dude , ја сум администраторо на profiteri .. и горе сее одиграно сингл , осве тие двете шо ги пишува за комбо
Абе јас те разбирам дека ти е интересно со форумчето(барем негде да се осеќаш ко газда),ама ве следев таму и веза немате,праите анализи од пола страна а само 5/10 влегуваат....некој што ќе сака да ги уплати вашите типови ќе се искоцка убаво,и од дома ќе го избркаат....

ако сакате убави типови,тогаш донесете го @Lbaneso на форумот...барем детето сега е у серија влезен....плус игра на големи суми...

п.с и направете таму на форумот секој јузер да си има своја тема за да се знае кој колку е успешен и секој кој што ќе дојде на форумот да си го следи својот омилен типер.

А што е фората со units?
Фората е "зашто ме људи избегавају"....демек да изгледа посериозно за типувачкото око....абе ја коа викам не е интернет за секој.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.219
Абе јас те разбирам дека ти е интересно со форумчето(барем негде да се осеќаш ко газда),ама ве следев таму и веза немате,праите анализи од пола страна а само 5/10 влегуваат....некој што ќе сака да ги уплати вашите типови ќе се искоцка убаво,и од дома ќе го избркаат....

ако сакате убави типови,тогаш донесете го @Lbaneso на форумот...барем детето сега е у серија влезен....плус игра на големи суми...

п.с и направете таму на форумот секој јузер да си има своја тема за да се знае кој колку е успешен и секој кој што ќе дојде на форумот да си го следи својот омилен типер.

Фората е "зашто ме људи избегавају"....демек да изгледа посериозно за типувачкото око....абе ја коа викам не е интернет за секој.
ti ako ne se razbiras vo single igra podobro ne se mesaj, tie 5/10 se za nekogo 50 evra vlog, sto se odnesuva za koj kolku e uspesen imas tamo za sekoj igrac vo potpis, so update sekoj den.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.355

Ne mi se veruva da e dete :D

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ne mi se veruva da e dete :D
Шо сака нека е,важно мене ми е идол.

Само многу е таинствен,не кажува од каде ги следи анализиве со типовите....или дали му ги пренесуваат усно низ муабет....мене не ми треба да знам кој му ги кажува,ако му ги пренесуваат лично....битно е само редовно да ни ги пренесува овде на форумот типовите....и да ни е здрав и жив.

Г

Гучи

Гостин
Hartlepool - Colchester - 1 (можна 3 за 3)
исто и Bury - Brentford - 2

и еден мој тип: Портсмут - Саутемптон Х-1 ;)

Дортмунд - 2
Реал - 2
Лион - 1
Милан - 1
ова за 500че ке го пуштам

и стандард Французите од 7 што играат утре, сите 2+ ке ги пуштам за 200 :)

пс. имам гаден осечај дека Челзи нема да тепа, мој тип Х.

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
да надополнам онака колку за статистика:

Денес цела Holland - Jupiler League излезе ГГ :)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879

обожавам вака паметни газови. многу ги има низ светов. премногу

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Aууу шо гомна јадење ... искрено кој ве ебе , терајте со 50 денара уплата , може и ќе фанете некогаш .. иначе тоа шо си не следел , можеш слободно да видеш кој колку е во ќар .. и принај дека секако си препишуваш типови , пошо толку ти раѓа лејката сам да си ги најдеш , па после јадеш гомна .. dumb motherfuckers ..

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
да надополнам онака колку за статистика:

Денес цела Holland - Jupiler League излезе ГГ :)
ГГ 3+ да надополнам.
Иначе глеам спомињаат типови на пример Манчестер-Виган 1(Манчестер коа било да води).Како е означено ова во билтен и на пример да речеме Манчестер води 1-0 и на крај заврши 1-1 фатен е типот?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Eve nesto od mene :)
Chelsea - 2
Manchester Utd. - 1
Bor.Dortm - 2
Lyon - 1
Juventus - 1-13+
Real M. 2i3+
Atletico M. - 1
--- надополнето: 16 декември 2011 во 23:05 ---
ГГ 3+ да надополнам.
Иначе глеам спомињаат типови на пример Манчестер-Виган 1(Манчестер коа било да води).Како е означено ова во билтен и на пример да речеме Манчестер води 1-0 и на крај заврши 1-1 фатен е типот?
AT1 mislam se pisuvase :) Toa znaci da pobedi vo prvo ili vtoro poluvreme :)

Г

Гучи

Гостин
ГГ 3+ да надополнам.
Б1 ти е означено, и да фатено ти е така ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom