И јас ја имам АЗ. Би требало 1 коефициент, оти е прекината пред 60та минута....барем порано беше така.Kako ke se racuna Az Alkmar sega, znae nekoj? Momentalen rezultat ili ? Posto pisuva napusteno..
1. Дoколку натпреварот е прекинат, се чека 72 часа за негово доигрување при што напреварот ќе се регистрира со резултатот од доигрувањето.Kako ke se racuna Az Alkmar sega, znae nekoj? Momentalen rezultat ili ? Posto pisuva napusteno..
А утакмицава кога се прекина?1. Дoколку натпреварот е прекинат, се чека 72 часа за негово доигрување при што напреварот ќе се регистрира со резултатот од доигрувањето.
2. Доколку натпреварот не се доигра во следните 72 часа тогаш важи следново:
За Фудбал, ракомет, кошарка, рагби, американски фудбал (НФЛ)
а) Ако натпреварот е прекинат во прво полувреме, за сите видови игри се пресметува коефициент 1
б) Ако натпреварот е прекинат по завршување на првото полувреме или во текот на второто полувреме, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат
Ова важи во Спорт Лајф... И јас ја имав 2
http://www.rezultati.com/utakmica/G6bItOdJ/#uzivo-komentarА утакмицава кога се прекина?
Срцки се овие ЛиверпулОН: Челзи - Ливерпул - 2&3+ @6.05 или пак 2&Т2 @5,35
Како е Ливерпул друже?Поарно дајте ми ги мене парите отколку што ке ги давате за џабе на кладилница ...се однесува за тие што ке ја уплатат Ливерпул 2ка![]()
виде ли бе дека не си стасан уште ти да кажуваш вакви работи ехеее дете дете уште треба чоколино и мелко да пиешПоарно дајте ми ги мене парите отколку што ке ги давате за џабе на кладилница ...се однесува за тие што ке ја уплатат Ливерпул 2ка![]()
Лажен пророк хахахаха .. ГЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН ЏОНСОООООООООООООООН !!!! <3 ЛИВЕРПУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЛ <3БЛА БЛА сставив веке се на Челзи
--- надополнето: Nov 20, 2011 2:09 PM ---
не пратам германија![]()
Хамбургер конечно победија WTF..Добро е што ја имав сингл Ливерпул ме извадијаЛиверпул и јас ја пуштам навивачки 2-ка и ќе ја сврзам со Хофенхајм 2-ка,незнам кој ќе ги запре Ибишевич,Салихович,Бабел и компанија.Кај Хамбургер најдобриот стрелец Петрич е повреден.