Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Kako ke se racuna Az Alkmar sega, znae nekoj? Momentalen rezultat ili ? Posto pisuva napusteno..

Kako ke se racuna Az Alkmar sega, znae nekoj? Momentalen rezultat ili ? Posto pisuva napusteno..
И јас ја имам АЗ. Би требало 1 коефициент, оти е прекината пред 60та минута....барем порано беше така.

1. Дoколку натпреварот е прекинат, се чека 72 часа за негово доигрување при што напреварот ќе се регистрира со резултатот од доигрувањето.
2. Доколку натпреварот не се доигра во следните 72 часа тогаш важи следново:
За Фудбал, ракомет, кошарка, рагби, американски фудбал (НФЛ)
а) Ако натпреварот е прекинат во прво полувреме, за сите видови игри се пресметува коефициент 1
б) Ако натпреварот е прекинат по завршување на првото полувреме или во текот на второто полувреме, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат

Ова важи во Спорт Лајф... И јас ја имав 2 :(

1. Дoколку натпреварот е прекинат, се чека 72 часа за негово доигрување при што напреварот ќе се регистрира со резултатот од доигрувањето.

2. Доколку натпреварот не се доигра во следните 72 часа тогаш важи следново:

За Фудбал, ракомет, кошарка, рагби, американски фудбал (НФЛ)

а) Ако натпреварот е прекинат во прво полувреме, за сите видови игри се пресметува коефициент 1

б) Ако натпреварот е прекинат по завршување на првото полувреме или во текот на второто полувреме, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат

Ова важи во Спорт Лајф... И јас ја имав 2 :(
А утакмицава кога се прекина?

Штудгарт 1
Хамбургер 1х
Јуве 2+
Челзи 2+
Атлетико 1
Рома 1
ПСЖ 1

со 140 има 1330 во Аристократ

ОН: Челзи - Ливерпул - 2&3+ @6.05 или пак 2&Т2 @5,35

Срцки се овие Ливерпул :rolleyes:

ама на друго ме падна.
--- надополнето: Nov 20, 2011 5:55 PM ---
Поарно дајте ми ги мене парите отколку што ке ги давате за џабе на кладилница ...се однесува за тие што ке ја уплатат Ливерпул 2ка :tapp:

Како е Ливерпул друже? :icon_lol:

Поарно дајте ми ги мене парите отколку што ке ги давате за џабе на кладилница ...се однесува за тие што ке ја уплатат Ливерпул 2ка :tapp:
виде ли бе дека не си стасан уште ти да кажуваш вакви работи ехеее дете дете уште треба чоколино и мелко да пиеш ;)
и сега ќе земеш тоа што ти го пишав предходно 101 пат ќе го прочиташ за да ти биде јасно дека ТОПКАТА СЕ ВРТИ и самиот го имаш увидено тоа во 87 минута

БЛА БЛА сставив веке се на Челзи
--- надополнето: Nov 20, 2011 2:09 PM ---

не пратам германија :)

Лажен пророк хахахаха .. ГЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН ЏОНСОООООООООООООООН !!!! <3 ЛИВЕРПУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЛ <3

Не зафркавајте го сега, плачит некаде, уште вие му фалите. :D

Chico - Junior 1 @ 2.20
Гостиве со резервен тим ќе играат.

Ништо од првиве 2 ливчиња, одиме на поправен сега ..

ПСЖ - Нанси 1-1
Рома - Лече 1
Бриж - Серкл Б 1-1
Мадрид - Леванте 1

ај среќно..

Ај едно инфо за вечер...
Унивесал де чиле-У Католика 2ка

Universidad de Chile igra sjajno ove sezone ali za 4 dana igraju utakmicu Copa Sudamericane, tako da danas kalkuliraju sa sastavom. Neki najbolji igrači dobiti će odmor. Najavljeni sastav danas: Esteban Conde; Osavaldo González, Igor Lichnovsky y Juan Abarca; Matías Rodríguez, Albert Acevedo, Nelson Rebolledo y Gerardo Marino; Paulo Magalhaes, Gabriel Vargas y Luis Felipe Gallegos.

Pogledamo li H2H vidimo da Catolica u zadnjih pet susreta ima 3 pobjede jednu neriješenu i jedan poraz. Sastav Catolice: Cristopher Toselli; Stefano Magnasco, Cristián Álvarez, Hans Martínez y Roberto Cereceda; Jorge Ormeño y Francisco Silva; Fernando Meneses, Milovan Mirosevic y Felipe Gutiérrez; Francisco Pizarro.

Sve u svemu Catolica bi mogla da iskoristi kalkuliranje domaće ekipe i da uzmu sva tri boda.

Ливерпул и јас ја пуштам навивачки 2-ка и ќе ја сврзам со Хофенхајм 2-ка,незнам кој ќе ги запре Ибишевич,Салихович,Бабел и компанија.Кај Хамбургер најдобриот стрелец Петрич е повреден.
Хамбургер конечно победија WTF..Добро е што ја имав сингл Ливерпул ме извадија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom