И јас ја имам АЗ. Би требало 1 коефициент, оти е прекината пред 60та минута....барем порано беше така.Kako ke se racuna Az Alkmar sega, znae nekoj? Momentalen rezultat ili ? Posto pisuva napusteno..
1. Дoколку натпреварот е прекинат, се чека 72 часа за негово доигрување при што напреварот ќе се регистрира со резултатот од доигрувањето.Kako ke se racuna Az Alkmar sega, znae nekoj? Momentalen rezultat ili ? Posto pisuva napusteno..
А утакмицава кога се прекина?1. Дoколку натпреварот е прекинат, се чека 72 часа за негово доигрување при што напреварот ќе се регистрира со резултатот од доигрувањето.
2. Доколку натпреварот не се доигра во следните 72 часа тогаш важи следново:
За Фудбал, ракомет, кошарка, рагби, американски фудбал (НФЛ)
а) Ако натпреварот е прекинат во прво полувреме, за сите видови игри се пресметува коефициент 1
б) Ако натпреварот е прекинат по завршување на првото полувреме или во текот на второто полувреме, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат
Ова важи во Спорт Лајф... И јас ја имав 2
http://www.rezultati.com/utakmica/G6bItOdJ/#uzivo-komentarА утакмицава кога се прекина?
Срцки се овие ЛиверпулОН: Челзи - Ливерпул - 2&3+ @6.05 или пак 2&Т2 @5,35
Како е Ливерпул друже?Поарно дајте ми ги мене парите отколку што ке ги давате за џабе на кладилница ...се однесува за тие што ке ја уплатат Ливерпул 2ка
виде ли бе дека не си стасан уште ти да кажуваш вакви работи ехеее дете дете уште треба чоколино и мелко да пиешПоарно дајте ми ги мене парите отколку што ке ги давате за џабе на кладилница ...се однесува за тие што ке ја уплатат Ливерпул 2ка
Лажен пророк хахахаха .. ГЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН ЏОНСОООООООООООООООН !!!! <3 ЛИВЕРПУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЛ <3БЛА БЛА сставив веке се на Челзи
--- надополнето: Nov 20, 2011 2:09 PM ---
не пратам германија
Хамбургер конечно победија WTF..Добро е што ја имав сингл Ливерпул ме извадијаЛиверпул и јас ја пуштам навивачки 2-ка и ќе ја сврзам со Хофенхајм 2-ка,незнам кој ќе ги запре Ибишевич,Салихович,Бабел и компанија.Кај Хамбургер најдобриот стрелец Петрич е повреден.