4+ ја имав. Инаку ко видов 80та мин 1:0 ја чкртнав, по 5 мин гледам 2:1,пуштив на нет да ја догледам и само шо тргна стримот ајакс примија неверојатен голмислиш дека ја фати ајакс... или предвреме си се израдувал све по список да им е**м!!!
14,500 ми зема 1,11 коеф мајката у пи*ка да си ја е*атмислиш дека ја фати ајакс... или предвреме си се израдувал све по список да им е**м!!!
--- надополнето: Nov 20, 2011 1:25 AM ---
и јас сеа заебавав со 1x на баерн... вака јако ме заебаа со хановер и денес... да ги играш дупла шанса и да те искинат... и ми текна денес на тоа со хановер али си викам кај дома да го јадат шанси нема! леле уште сум напнат цел ден ми го заебааа!!!
друже извини вака те гледам загреан си за јуве , фан си им но по тапа екипа за играње немам видено затоа нерипајте 7+Јувентус 5+ може да се проба и 7+ или 2/1.
Forza JUVE ТЕПАМЕ 5-2
Вака некој кога ќе пише или каже во овој фазон се гледа дека е ептен да не кажам глуп ќе кажам нема сватено дека топката се врти на сите страни , исто како и коцката е ова НИКОГАШ АМА НИКОГАШ не се знае кој ќе победи ( освен во одредени случаи ) ама дефинитвно Челзи - Ливерпул тој меч не спаѓа таму и никогаш не се знае што може да се случи на такви утакмици затоа не биди сигурен толкуПоарно дајте ми ги мене парите отколку што ке ги давате за џабе на кладилница ...се однесува за тие што ке ја уплатат Ливерпул 2ка