Те следам, само ќе ја сменам АЗ со Шалке и можеби ќе ја ставам Партизан 1-1 .жив сум уште , у 4-15 сабајле паѓаш на најсигурниот пар. добиена утакмица изгубија. ебати звздите глупави . ме уништија . 5000 ќе земев.
all in за денес :
Partizan - Shamrock 1
Psv - Ried 1
Az- Aalesund 1
N.Y Yankees - Oaklend 1 ( мора денес да ги дотепаат)
се двоумам само дали Аз или некоја друга од лига европа.
Па да пробам и така или друг да пцујам или од друг да се богатам пошто последните 5 лифчиња кутнати ми се на по една утакмица вчера изиграв на едно лифче Арсенал да изгуби на други X и ко за белја тепаше а јас паднав и на двете лифчиња само на по една .... затоа сега отворив тука да видам шо има и твоите типови најпримамливи ми беа за богатењеБидејќи Њујорк се убедливо најдобриот тим во лигата ( според играчите кои ги имаат) . Натпреварите се играат по 3 или 4 меѓу исти тимови во серија секој ден. Оукленд се просечен тим , со повеќе порази од победи во текот на сезоната, но 2 пати ги победуваат во гости последните два дена ( 6-5 и вчера 6-4 по продолжение) . Е сега ти види дали не е или е чист кец. Синоќа убаво ме сјебаа , денес они не би требало да се проблем на ливчето. Го ставив Аз , на Алесунд кој е жив просек во Норвешката лига ако не го поминат ќе биде трагедија.
п.с и полека со уплатата еј , јас ги пуштив за 1400 , добивка точно 5000 , а ти имаш намера 5 000 да ставиш . на мој грб ќе ми се богатиш , или пцуеш после.
потоооооп јенкис 1:7 на средина од мечот. партизан 1:1 60та минута.all in за денес :
Partizan - Shamrock 1
Psv - Ried 1
Az- Aalesund 1
N.Y Yankees - Oaklend 1 ( мора денес да ги дотепаат)
се двоумам само дали Аз или некоја друга од лига европа.
јенкис страшен пресврт направија 16-8 при крај , за пак да паднам на една за 5 илјади , на СМЕШНИОТ ПАРТИЗАН КОЈ ИЗГУБИ ОД ПОЛУАМАТЕРСКИ ТИМ !!!потоооооп јенкис 1:7 на средина од мечот. партизан 1:1 60та минута.