Tип на денот (Читај правила во прв пост)

А

Анноун

Гостин
10 коефициент. дај бе нека пукне веќе некое ливче :)

Удинезе - Арсенал x2 ( хмм , не верувам арсенал да отпадне , за вечер барем првата постава ќе им биде солидна , се надевам нема 2-1 да изгубат )
Бенфика - Твенте 1 ( лош резултат има твенте 2-2 од првиот меч . би требало да излезе 1 )
Иснер - Ниеминен 1 ( јарко ај молим те , доста ти беше , светот останува на младите )
Долгополов - Димитров 1 ( само да нема лош ден долгополов , инаку не би требало да има проблем против бугаринот )
Њујорк Јенкис - Оукленд 1 ( синоќа Оукленд победи 6:5)
Торонто - Канзас ( синоќа Канзас победи 6:4)

со среќа , па што биде нека биде.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Fredericia KFUM v Hedensted IF 2

Kај може да ја играм оваа утакмица знае некој ?

П.С ке ја врзам со
Liverpool 2

Duclos - Haase 2 и се мислам меѓу
Kuznetsov - Elias 1/Dimitrov - Dolgopolov 2

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
West Ham - Aldershot - 1
Benfica - Twente - 1
Blackburn - Shefild Wed - 3+
Clyde - Motherwell - 3+

Вкупен коефициент прават 5.53. Јас им ставив 650 денари!;)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Liverpool 2-2&3+
West Ham 1&3+
Benfica GG3+

9,7 коеф. во SportLife

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
На бет365 можеш само да ја играш , ако збориме за онлајн ... а вака по кладилнициве незнам ...
2 - 5 заврши
--- надополнето: Aug 24, 2011 11:34 PM ---
Fredericia KFUM v Hedensted IF 2

Kај може да ја играм оваа утакмица знае некој ?
интересно
ја изигра?

А

Анноун

Гостин
10 коефициент. дај бе нека пукне веќе некое ливче :)

Удинезе - Арсенал x2 ( хмм , не верувам арсенал да отпадне , за вечер барем првата постава ќе им биде солидна , се надевам нема 2-1 да изгубат )
Бенфика - Твенте 1 ( лош резултат има твенте 2-2 од првиот меч . би требало да излезе 1 )
Иснер - Ниеминен 1 ( јарко ај молим те , доста ти беше , светот останува на младите )
Долгополов - Димитров 1 ( само да нема лош ден долгополов , инаку не би требало да има проблем против бугаринот )
Њујорк Јенкис - Оукленд 1 ( синоќа Оукленд победи 6:5)
Торонто - Канзас ( синоќа Канзас победи 6:4)

со среќа , па што биде нека биде.
жив сум уште , у 4-15 сабајле паѓаш на најсигурниот пар. добиена утакмица изгубија. ебати звздите глупави . ме уништија . 5000 ќе земев.

all in за денес :

Partizan - Shamrock 1
Psv - Ried 1
Az- Aalesund 1
N.Y Yankees - Oaklend 1 ( мора денес да ги дотепаат)

се двоумам само дали Аз или некоја друга од лига европа.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
жив сум уште , у 4-15 сабајле паѓаш на најсигурниот пар. добиена утакмица изгубија. ебати звздите глупави . ме уништија . 5000 ќе земев.

all in за денес :

Partizan - Shamrock 1
Psv - Ried 1
Az- Aalesund 1

Рома ???
Изгубија во Братислава сеа би требало да победат дома па барем и минимално

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Партизан - НГ
Спортинг - НГ
Шалке - НГ
Рома - НГ

T

Torchyrus

Гостин

all in за денес :

Partizan - Shamrock 1
Psv - Ried 1
Az- Aalesund 1

Те следам за 5 000 уплата само да видам сега колку добивка ќе има ;) и оваа N.Y Yankees некако сумлива ми е шо спорт е тоа , зошто баш денеска да ги дотепаат?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Те следам за 5 000 уплата само да видам сега колку добивка ќе има ;) и оваа N.Y Yankees некако сумлива ми е шо спорт е тоа , зошто баш денеска да ги дотепаат?
безбол е тоа..

од фиксови

Сампдорија - 1
Бриш - 1
АЗ Алкмар - 1
Спарта П. - 1

А

Анноун

Гостин
Бидејќи Њујорк се убедливо најдобриот тим во лигата ( според играчите кои ги имаат) . Натпреварите се играат по 3 или 4 меѓу исти тимови во серија секој ден. Оукленд се просечен тим , со повеќе порази од победи во текот на сезоната, но 2 пати ги победуваат во гости последните два дена ( 6-5 и вчера 6-4 по продолжение) . Е сега ти види дали не е или е чист кец. Синоќа убаво ме сјебаа , денес они не би требало да се проблем на ливчето. Го ставив Аз , на Алесунд кој е жив просек во Норвешката лига ако не го поминат ќе биде трагедија.

п.с и полека со уплатата еј , јас ги пуштив за 1400 , добивка точно 5000 , а ти имаш намера 5 000 да ставиш . на мој грб ќе ми се богатиш :pos:, или пцуеш после.

Kajgana Shop

На врв Bottom