Вчера солиден ден , Сафарова заврши работа ко шо треба ...
Russian Premier League
CSKA Moscow - Terek Grozny 1.25 5.00 9.00
Дуел помеѓу Голиат и Давид ... CSKA се еден од најсилните, најбогатите клубови во Русија , го имаат еден од најдобрите состави , додека Терек се просечна екипа која често испаѓа од Премиер лигата и повторно се враќа , јо-јо екипа.
CSKA денес ќе има проблеми со составот бидејќи неколку клучни играчи им се повредени или суспендирани. Така, нема да играт : Акинфееф ( прв голман ) , Нецид ( напаѓач , клучен , 3 гола ) , Хонда ( среден ред , клучен , 7 гола ) , Гонзалес ( 1 гол ), Березутски ( дефанзивец , клучен , 22 настапи ) , Набабкин ( 23 наст , дефанзивец , клучен ) , Алдонин ( среден ред , 18 наст ) .
Згора на ова во вторник ги чека натпревар во Лигата на Шампионите со Трабзон.
Терек пак од друга страна игра многу променливо,пример на дуелот со Анжи на двапати водеа и успееа да земат 2:2 резултат во гости против силна екипа , додека дома загубија од Налчик , екипа која треба да е послаба од нив.
Како и да е Терек дава голови кога игра во гости , на последните 7 натпревари дале 8 гола , единствено само протв Зенит немаат постигнато гол , али завршија нерешено 0:0.
ЦСКА пак прима голови дома , на последните 6 средби примиле гол на 5 од нив .
H2H е во корист на ЦСКА , имаат 5 победи на последните 5 средби дома со Терек .
Интересно за овие 2 екипи е тоа што во последните 6 средби , ЦСКА има 4/6 2+ второ полувреме , Терек е 3/6 2+вп.
4-6 гола , ЦСКА е 3/6 , Терек е исто така 3/6 , е последните 3 средби одиграни меѓусебе 3/3 3+ и 2/3 4-6 гола.
Според статистиката , формата и информациите , мислам дека овие типови вредат да се одиграат :
4-6 гола @ 3.00 3/10 ( Sportlife )
2+ второ пол @ 2.00 5/10 ( Premier )
DP11 CSKA @ 2.20 4/10 ( Oaza ) * дупла победа на ЦСКА
GL !!
--- надополнето: Oct 15, 2011 9:36 AM ---
ти завидувам и ти благодарам за советот.
Нема потреба од завидување друже , се што треба е макотрпна работа ... не е лесно да се игра спортска прогноза ко шо играм јас , тоа ти е 24/7 обврска . јас не играм за забава , јас играм за профит и преживувам од ова
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
. Поентата ми е , се што ти треба е ангажирање и посветување малку повеќе време на пронаоѓање информации за натпреварите .