moze ova e pazarna ekonomija sega televiziite kako sport klub vladeat zasto nema fudbal na niedna televizija??racunaj i italijansko nema daima na telma arena gi ima pravata taka odi toa koj ima pari vladee...pozdravАбе не заебавај како може спорт клуб да ги земе правата само а ниедна македонска телевизија да ги нема.Тоа ќе биде најголема глупост и ќе мора да се буниме и искрено нема да гледам на шит клуб,на стрим ќе гледам.
Неспоредливо е туѓо национално првенство со репрезентација наша.moze ova e pazarna ekonomija sega televiziite kako sport klub vladeat zasto nema fudbal na niedna televizija??racunaj i italijansko nema daima na telma arena gi ima pravata taka odi toa koj ima pari vladee...pozdrav
На facebook прочитав дека Сител ги земал правата за Македонија и ова првенство а не Шит Клуб како што се збори.И тоа сто посто ми тврдеа па сега ќе видиме.Сакав МТВ да ги земе зошто подобро ќе го пренесоа со емисии и други работи ама ќе видиме Сител како ќе се покаже.Неспоредливо е туѓо национално првенство со репрезентација наша.
Нека нема Италијанско нека ми пуштат Македонија кошарка.
Како и секогаш, како да се покаже...го праќаат Игорче и се вклучува 5 минути пред натпревар.На facebook прочитав дека Сител ги земал правата за Македонија и ова првенство а не Шит Клуб како што се збори.И тоа сто посто ми тврдеа па сега ќе видиме.Сакав МТВ да ги земе зошто подобро ќе го пренесоа со емисии и други работи ама ќе видиме Сител како ќе се покаже.
Кои глупости се овие.Каква превара се овие во Шит Клуб и од формула 1 се криви.Како ги давале правава за пренос којзнае.А и треба државата да си ја среди работава.Два ексклузивни договори за пренос на Формула 1 во Македонија
http://alfa.mk/News.aspx?id=60140#.UelpY9I3CGc
Два ексклузивни договори за пренос на Формула 1 во Македонија
http://alfa.mk/News.aspx?id=60140#.UelpY9I3CGc
A што ти пречи на тебе тоа што има преноси и на Спорт Клуб и на МТВ?Кои глупости се овие.Каква превара се овие во Шит Клуб и од формула 1 се криви.Како ги давале правава за пренос којзнае.А и треба државата да си ја среди работава.
A што ти пречи на тебе тоа што има преноси и на Спорт Клуб и на МТВ?
Како ти да си ги купил правата, па сеа немаш гледаност на МТВ. Колку повеќе избор, толку подобро за нас.
Ако е за тоа, Формула 1 има и на РТЛ (германската) речиси сите кабловски оператори ја емитуваат, па никој до сега не се побунил, дури на некои и им одговара таму да ја гледа.