Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
pa sega definitivno izbegavme od temata ama nema veze. razlichni mislenja, povekje ili pomalce argumentirani. ne mi odgovori shto gi pravi dvajcata koi gi izdvoji zasluzhni za medal, no ok.
Inaku Cupic nema nikogash mislam deka igrano za Zagreb, igrashe prvo za gorenje , pa za rhein neckar pa sega vo poolska...

Ама па ти еднонасочно одиш само. Ете кажи ми без Наум ќе ја поминеа ли групата во Ниш? Не го вади само Киро.

znachi ne mozhe da se kazhe sega shto kje beshe da beshe. no eve duri i da ne igral naum i da gi izvadime site negovi golovi makedonija pak kje odeshe ponatamu i bez nego. Taka da DA kje ja pominea grupata vo NISH.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 20:08 ---
inaku pochnavme od toa koj ni lezhat, koi ne i uigranosta. I deka nashite spored uigranost bi trebale reche da dobijat medal. Jas znachi ne mislam deka e taka bidejkji nemame i dovolno kvalitet za medal. Daj Bozhe toa da se sluchi, no mene mi e malce verojatno.

znachi ne mozhe da se kazhe sega shto kje beshe da beshe. no eve duri i da ne igral naum i da gi izvadime site negovi golovi makedonija pak kje odeshe ponatamu i bez nego. Taka da DA kje ja pominea grupata vo NISH.

Абе како не ќе одевме. Ке одевме само не накај Белград, накај Скопје :D Од Португалија изгубија без него да незборам за Германија, Шведска, Чешка... Уствари заборавив ќе го пушти Филип Лазаров партали че ѓи напраи :pos:

Абе како не ќе одевме. Ке одевме само не накај Белград, накај Скопје :D Од Португалија изгубија без него да незборам за Германија, Шведска, Чешка... Уствари заборавив ќе го пушти Филип Лазаров партали че ѓи напраи :pos:[/quote)

epa ajde de ti go postavi prahsanjeto kazhi kako nemashe da pominat . Eve odzemi mu se od statistika. Zoshto da ne pominea? Da ne povtoruvam deka povtorno ne argumentirash zoshto toj i mirkulpovski zasluzhuvaat medal (znachi zoshto vo top 3 )? Po koj kriterium?

nema potreba od navivanje megju nas. toa e toa , toa e timot, nema shto da ni prechi shto e toa GENERALNO one man show. Otsekogash i bilo dodusha, i pred da igra Lazarov.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 20:16 ---
izvini losho postirav
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 20:21 ---
eve i mirkulovski shto vika

На Светското првенство во Хрватска 2009 година Македонија го освои 11.место.
- Можеме до осминафиналето, но оваа генерација заслужува да игра и четвртфинале, сега сме поискусни имаме едно по Европско и Светско пренство зад нас, а имаме и квалитет - истакна Миркуловски.
toa e toa. mslam deka ako bidat vtori vo grupa, a slovenija prva vo C, kje imaat shansa eventualno za polufnale, vo sprotivno 1/4 finale e nekakov uspeh

izvini losho postirav

Затоа што Филип Миркуловски не е Филп Лазаров. Ако не ја препознаваш неговата игра како добра незнам што да ти кажам. Еден да нема од овие тројца цела репрезентација ке си се врати дома. Тоа е тоа, а не само Киро.

Абе сега ако сакаш инает да тераш. Без Наум во Скопје ке си се вратеа тоа е факт. Или без Филип.М

hahahahah ama kako e fakt. faktite velat 3 gola protiv cheshka drugo se 0-0-0-0-0. Shto e fakt tuka? Terash ti inaet ne teram jas.
aj begam da vidam shto kje kazhe srekjnava parichka...

izvini losho postirav
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 20:21 ---
eve i mirkulovski shto vika

На Светското првенство во Хрватска 2009 година Македонија го освои 11.место.
- Можеме до осминафиналето, но оваа генерација заслужува да игра и четвртфинале, сега сме поискусни имаме едно по Европско и Светско пренство зад нас, а имаме и квалитет - истакна Миркуловски.
toa e toa. mslam deka ako bidat vtori vo grupa, a slovenija prva vo C, kje imaat shansa eventualno za polufnale, vo sprotivno 1/4 finale e nekakov uspeh

А зашто да не бидат први во група? Затоа што ке испоцркаат на последните два натпревари од група? Затоа што Киро ќе влече јазик по земја за да Фиќо грее клупа место да го земат Мајнов? Јас не сум им крив што несакаат да си стават медал на гради и да си го ценат долгогодишниот труд. Важно ќе го прошетаат Фиќо до Севиља. :pos:
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 20:29 ---
hahahahah ama kako e fakt. faktite velat 3 gola protiv cheshka drugo se 0-0-0-0-0. Shto e fakt tuka? Terash ti inaet ne teram jas.
aj begam da vidam shto kje kazhe srekjnava parichka...

Ете гледам од Португалија се вратија со компир у раце :D

Год Блес кип мувинг форвард.Да пројдеме групи па ке правиме муабет за понатака :)

А зашто да не бидат први во група? Затоа што ке испоцркаат на последните два натпревари од група? Затоа што Киро ќе влече јазик по земја за да Фиќо грее клупа место да го земат Мајнов? Јас не сум им крив што несакаат да си стават медал на гради и да си го ценат долгогодишниот труд. Важно ќе го прошетаат Фиќо до Севиља. :pos:
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 20:29 ---

Ете гледам од Португалија се вратија со компир у раце :D

dechko nie ochigledno ne zborime za isti rakometari. Stvarno ne znam shto da ti kazham. nishto ne argumentirash, samo se inatish i davash kaO demek nekakvi kontra argumenti koi nemaat vrska so muabetov.
Ne sakale oni medal???? NIe poishe sakame? Majnov???? :tapp:

Аха ќе ја поминеа.......финеле ќе стигне без Наумче Мојсовски.

:tapp:

dechko nie ochigledno ne zborime za isti rakometari. Stvarno ne znam shto da ti kazham. nishto ne argumentirash, samo se inatish i davash kaO demek nekakvi kontra argumenti koi nemaat vrska so muabetov.
Ne sakale oni medal???? NIe poishe sakame? Majnov???? :tapp:

Ти давам аргумент нај нај нај добриот ракометар се врати со пораз од Португалија без Наум :D

Да Мајнов 100 пати покорисен од Фико неспособниот.

Не сакаат се гледа по составот три крила, нема резервен десен бек, два некорисни леви бекови.:facepalm: составот јас не го правам, а нит Шундо го прави, тоа бар е јасно, го прават нај нај нај добрите ракометари.

Сите по едно шише зејтин и пешкир во црква, пошо постои, не постои, сепак повлијателно е од Шундо и ќе ни треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom