- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Полуфинале не верувам дека ќе догураме, а ако догураме ќе биде премија за насПолуфинале!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полуфинале не верувам дека ќе догураме, а ако догураме ќе биде премија за насПолуфинале!![]()
Моја претпоставка како би завршиле групите (не ја ставам нашата намерно) Гледам никој ништо не пишува, па ај нешто да пишам.
Група А
1. Франција
2. Германија
3. Тунис
4. Црна Гора
5. Бразил
6. Аргентина
Исто така во оваа група според мене можно е и Бразил да биде 4-ти, а Црна Гора 5-та. Не очекувам нешто посебно од Аргентина затоа што не покажаа никакви резултати на Олимпијадата. Франција би требало да бидат убедливо први во групата. Се сомневам за германците затоа што во последно време се' послабо играат, ама еве им шанса после да се докажат против Шведска на пријателскиот.
...
Група Ц
1. Полска
2. Србија
3. Словенија
4. Белорусија
5. Јужна Кореја
6. Саудиска Арабија
Тука според мене би можеле Јужна Кореја да завршат 4-ти, во случај да изненадат.
Група Д
1. Шпанија
2. Унгарија
3. Хрватска
4. Египет
5. Алжир
6. Австралија
И во оваа група очекувам Шпанија да биде упедливо прва, а нормално нема што да збориме за Австралија која што си прави екскурзии на првенствата.
Искрено би сакал да има што повеќе изненадувања за да биде поинтересен Мундијалот. На пример според мене мислам дека Катар би требало нешто да изненади, барем на еден меч, само не на нашиот. Исто така би можеле да изненадат Белорусија и Бразил.
Па не е тешко да се отвори и уште еден потфорум за Светското првенство, само треба желба.А овој подфорумов уште од Европското што е да се смени за за Светсково, и да се пишува само таму, ќе се отворат многу теми и хаос ќе стане.
Голужа е Ања Андерсен за Шундоhttp://www.handballspain2013.com/en/Teams/Macedonia
На официјалната страна во полето coach ни го вметнале Славко Голужа. Ех, камо да беше така.. Не дека го ценам нешто многу Голужа, но секое решение е подобро од моменталното