Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Абе се думав нешто, ако завршат во некоја група сите натпревари 0:0, кој оди понатаму?:pos:

Хаха, е ова е јако :) Ќе има разигрување гарант...ваљда нема да одат по принципт кој е повисоко на фифа листата :icon_lol:

Абе се думав нешто, ако завршат во некоја група сите натпревари 0:0, кој оди понатаму?:pos:

Кој знае..јас да воведував правила на пример последното(трето) коло ако случајно и тие две завршат 0-0 како и претходните натпревари во групата..тогаш да се игра продолжение и во ркаен случај пенали за да се одреди победникот...а тоа кој ќе биди прв кој втор е тогаш во зависност од резултатот во продолжението(пеналите) ќе се распоредат!..

Да им еб.. традиционалните труби.Ко оси над гла да ми бучет. :tapp:

Во тој случај би ги избацил сите 4 репрезентации. Такви не би заслужиле да играа 1/8 финале :)

И јас тоа се чудев.. Немора сите 0:0, важно на крај сите реп. да имаат ист број поени и ист број постигнати и примени голови :)

Се надевам дека од утре т.е од денес ќе гледаме многу подобри натпревари. Очекувам добри претстави од Аргентина - Нигерија и Англија - Америка.

Мене па баш ми се интересни вувузелите. :je:

Ајде уште нешто што ке ви го направи Светското поинтересно!

Клик

ПС. Се што треба е само да го внесеш резултатот.....табелата се генерира автоматски!

П.П.С. Не заборавајте зеленко!:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom