Светско првенство - Шпанија 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Старо/нов Светски владетел?

• САД без дрим тимот

Гласови: 37 62,7%
  • Шпанија

Гласови: 12 20,3%
  • Франција

Гласови: 3 5,1%
  • Аргентина

Гласови: 1 1,7%
  • Литванија

Гласови: 2 3,4%
  • Бразил

Гласови: 0 0,0%
  • Словенија

Гласови: 4 6,8%

• Вкупно гласачи
    59
  • Гласањето е завршено на .
Има разлика да навиваш против Србија и да не навиваш за Србија. Ги мешате работите и создавате погрешна слика за членот.

Не, ти не објасни, туку ти навреди.
Со твоите зборови: сите нормални луѓе со просечна интелегенција навиваат за Србија.
Демек ние што не навиваме за Србија сме ретардирани?

Ќе ти го кажам пак истото од претходниот пост, ради такви како тебе што се избацуваат со вакви навреди се тие навреди како србоман, србофил и слично. Еден куп луѓе на темава си кажаа дека си навиваат за Србија, ама ништо не беше невкусно како твоето.
А и единствен беше што почна да спомнуваш како тоа сме ист народ и слично, во тема за КОШАРКА.
Нормално дека некој со краток фитиљ ќе дојде и ќе ти каже србоман кога трескаш такви глупости.
Пред јас да постирам, имаше 100 поста за србомани и србофили, така да дека јас сум бил иницијатор за расправава не ти држи вода мубаетот, друго да можеби него кажав добро тоа демек сите нормални луѓе навиваат за Србија, јас сакав да укажам на тоа дека овие србофоби им смета луѓето што навиваат за Србија, а јас објаснив неколку причини зошто е нормално во МК да се навива за Србија.

Нека пукнат душманите и денес ОРЛОВИ НЕК ПОБЕДУ!!! СРБИЈА !!! :D

Ете како после пласман во финале се качува цената на игричите.

10702241_811018618930288_7529149304681699604_n.jpg

Испод 30 коша разлика, не се важи победава за Америве...

Не можам да дочекам 21 часот да дојде, ццц :D :D
Иако знам дека шансите се ептен мали, зошто човек да не се надева малку? И во 2002 сигурно малкумина се надевале на победа во четвртфиналето, па беа победени (иако тогашната генерација на Југославија беше...страва!)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom