Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
римз не му замеравај мислам дека сеуште тој самиот не е на чисто што и као му се случи на последната врска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
GG!хммм, пред извесно време бев на свадба кај бивши дечко, ама отидов зашто моето и неговото можам да кажам и дека не беше врска оти беше нешто пред 100 години, од маало кога се држевме за рака и се испраќавме до дома па еднаш во неколку дена ќе се пољубевме а за друго не ни помислувавме. свадбата беше ок и се беше ок се до еден момент кога ми стана многу непријатно, другар заеднички од маало ме викна да играме,а зетот со невестата се фати до нас и они двајца преку мене правеа муабет од овој тип : другарот: „знаеш можеби конечно сега ќе имам шанса да и се пуштам на :::::: (мене)“ зетот: „не се замлатувај, жена ми од лево, а мојата прва и последна љубов од десно(јас) никогаш нема да ти ја отстапам!“
мојата реакција беше пуштање од орото и седнување и до крај на свадбата не станав повеќе! иако мислам дека другарот сакаше само да го буцне зетот, а овој да не остане покус да му врати
од ова искуство заклучив дека нема теорија да викнам бивши дечко на свадба ниту пак да отидам уште еднаш!
Зошто ти е толкав проблем да отидеш на свадбата на својата бивша?GG!Mislev deka nitu eden od tolku mnogu luge ovdeka nema da kaze deka otishal na svadba kaj bivsh/a! Koga od takva 'sitna' vrska se desila glupost togash za ova moeto treba tepachka da nastane ej! Znachi sepak, na mesto beshe shto ne otidov i po vtor pat! LoL! Ama javno vetuvam deka ako i tret pat mi se desi(NE DAJ BOZE!!
) ke otidam, zahsto grevota e neshto i po tret pat da go izbegnuvash ili odbivash!
LoL!Зошто ти е толкав проблем да отидеш на свадбата на својата бивша?
Не си ваљда уште заљубен во сите твои бивши.
Или не си доволно маж да останеш на нозе (и да не кршиш чаши и флаши+да не го истепаш младоженецот) додека гледаш како некоја што до вчера спиела со тебе, од денес ќе биде среќна со некој друг?
Нема секој г`з стоечки да го преживее тоа, ваљда. Само не знам од која причина. Ако уште ја сакаш, јасно ми е... Ама ако ти е само бивша со која одамна имаш расчистено?
Ја би отишла, чак и на маса би заигралаПа зошто да не се веселам за нив. oro:
LoL!
Prashnjava se od tvoe iskustvo so sprotivniot pol ili gledanje loshi filmovi na TV?
Mashko sum ne sum zensko EJ! Za ova treba da ja prashash nevestata ne mene! Zashto:
1* Chustvo na ljubomora e zenska osobina(moe mislenje)!
2* Chustvo na zavist e zenska osobina(moe mislenje)! Mislam deka kaj mene se iskoreneti!
Fact: Nema pesna shto ja pee maz kade se zbori za ljubomora i zavost!(ili ako ima togash textopisecot e zena) LoL!
Btw, mislam deka ubavo imam pogore napishano(samo treba nekoj da prochita!) deka gubenje kontrola pod pritisok i slabodushnost ne se moja karakteristika! Taka da: na bilo kakva provokacija ke vratam so isto tolkava, samo koj kako ke ja svati, a za ponashanje vo javnost i pred publika ,shto bi rekol jas, imam chelichni zivci i pregolema kultura da ne si dozvoluvam skandali! Taka da, da ne se poftoruvam idi prochitaj gi site moi postovi na temava...![]()
LoL!
Prashnjava se od tvoe iskustvo so sprotivniot pol ili gledanje loshi filmovi na TV?
Mashko sum ne sum zensko EJ! Za ova treba da ja prashash nevestata ne mene! Zashto:
1* Chustvo na ljubomora e zenska osobina(moe mislenje)!
2* Chustvo na zavist e zenska osobina(moe mislenje)! Mislam deka kaj mene se iskoreneti!
Еј, да не барам сега низ Винамп.Fact: Nema pesna shto ja pee maz kade se zbori za ljubomora i zavost!(ili ako ima togash textopisecot e zena) LoL!
Ова нема потреба да ми го кажуваш, те прочитав јас многу добро. Тврдиш дека ни под разно не би отишол на свадба на бивша, прашав зошто. Викаш дека е ни поради љубомора (пошто, нели, си маж silen: ), ни поради завист (опет пошто си маж), не губиш лесно контрола и не си слабодушен (?). А и не си од тие мажи што би предизвикале скандал пред јавност.Btw, mislam deka ubavo imam pogore napishano(samo treba nekoj da prochita!) deka gubenje kontrola pod pritisok i slabodushnost ne se moja karakteristika! Taka da: na bilo kakva provokacija ke vratam so isto tolkava, samo koj kako ke ja svati, a za ponashanje vo javnost i pred publika ,shto bi rekol jas, imam chelichni zivci i pregolema kultura da ne si dozvoluvam skandali! Taka da, da ne se poftoruvam idi prochitaj gi site moi postovi na temava...![]()
Ако не знаеш што да одговориш, кажи дека не знаеш, а не ме прави мене глупа што „не сум разбрала“. :wink:Prosto prashanje ili Prosto postaveno prashanje?
Sega stvarno ne znam shto da i odgovoram! Istoto go pishuvash na dvapti so red! Ednash ne me razbra pa nema da pishuavm istoto pak!:helou: