Свадба на бившата девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Не канам, не одам. Поради идниот сопруг мој/неговата идна сопруга. Од почит.

Значи сега не кажувам кој што да прави но пред години мене ми пристигна покана од една бивша за нејзината свадба, од кој причини ми ја прати незнам но во секој случај кога бивша ти праќа таква покана се знае зоштое еве да ти покажам не сум веќе твоја еве овој е подобар од тебе.
Знаејки го фактот дека типот е богат ко брод а и самиот факт дека свадбата беше во ден и ноќ а и знаејки дека сопругот и е емоцјонален ропак и и нема никогаш подарено цвеќе или слична работа, и дека е нула во искажување и покажување емоции јас на бившата и испратив 100 црвени ружи и една бела а на поканата и пишав: Извини но неможам да присуствувам на вашата свадба е сега ружите си го сториле своето и свадбата тргнала како што тргнала :pos2:
Значи кога ке добиеш покана од бивша потсетија дека вредиш многу повеќе од типот а него потсетиго дека друг до вчера ја ебел истата таа негова кралица :pos2:

Zaso da ne be so ima veza. Bilo so bilo ako se ostane so dobri prijatelski odnosi se si biva.

е сега ружите си го сториле своето и свадбата тргнала како што тргнала :pos2:

Абе готово... Ако таа решила да стигне до свадба со емоционален ропак кој е пун со пари итн итн... сигурно нема да и сменат многу ружите...

Многу јака работа...посебно ако си и последен пред бракот и уште на сето тоа е трудна :icon_lol:
топ свадба у пичку...
icon_mrgreen.gif

Каква црна свадба, какво викање, какво одење.
Побизарна ствар нема од тоа.
Ок е да му честитам, да ми честита, ама канење, ноу веј.

Од бивши до бивши има разлика, не е исто бивши со кој си била 3 години или само 3 недели.

Не би отишол, имало причина за раскинувањето и не верувам во пријателство после раскинување

Зависи како завршила врската :smee:

ufffff. teska tema, najcesto zavrsuva loso:nenene: tesko deka ke se vrati nazad starata iskra, so ogled na toa deka ste raskinale so osobata poradi nekoi nedorazbiranja, no tie sigurno pak ke gi ima.No sekako lugjeto se menuvaat - ne se znae:wink:

Не е добра идеја. Со исклучок на неколку со кои имам развиено навистина добро и искрено пријателство и никако не би испуштил да присуствувам или да ги поканам. Во останатите случаи не.

иии бреее, деца, заникаде сте....

Се оди ако ти е пријателка, за да ја чествуваш со присуство!

А се оди ако не тие...ем она ќе знае дека си ја тарабел, ем младоженецот ќе знае дека си ја протарабил пред него и ќе им посереш уживанција.....revenge is a dish best served cold

Ми рече дека ќе ме викне, а ја и реков дека нема да идам:icon_mrgr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom