Свадба на бившата девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
римз не му замеравај мислам дека сеуште тој самиот не е на чисто што и као му се случи на последната врска.

ехаааа зависи од ужасно многу работи. Прво ,ако има и најмала емоција кон тој што идеш на свадба, ако осеќаш нешто сеуште тогаш НИКАКО немој да идеш, а ако врската и не ви била нешто сериозно, и сте другари тогаш зошто и да не идеш? Ама по дифолт, кај бивши на сваднжба :nenene: мнооогу тешко...

А дали јас би поканила некој бивш на свадба? Уште потешко!

ako odnosot megu nas e los i vrskata sme ja zavrsile na beden nacin togas na svadba odenje ne doaga vo obzir!! no ako sme ostanale prijateli zasto da ne otidam!!sepak nema da mi bide seedno,NELI????

хммм, пред извесно време бев на свадба кај бивши дечко, ама отидов зашто моето и неговото можам да кажам и дека не беше врска оти беше нешто пред 100 години, од маало кога се држевме за рака и се испраќавме до дома па еднаш во неколку дена ќе се пољубевме а за друго не ни помислувавме. свадбата беше ок и се беше ок се до еден момент кога ми стана многу непријатно, другар заеднички од маало ме викна да играме,а зетот со невестата се фати до нас и они двајца преку мене правеа муабет од овој тип : другарот: „знаеш можеби конечно сега ќе имам шанса да и се пуштам на :::::: (мене)“ зетот: „не се замлатувај, жена ми од лево, а мојата прва и последна љубов од десно(јас) никогаш нема да ти ја отстапам!“
мојата реакција беше пуштање од орото и седнување и до крај на свадбата не станав повеќе! иако мислам дека другарот сакаше само да го буцне зетот, а овој да не остане покус да му врати :(
од ова искуство заклучив дека нема теорија да викнам бивши дечко на свадба ниту пак да отидам уште еднаш!
GG! :vozbud: Mislev deka nitu eden od tolku mnogu luge ovdeka nema da kaze deka otishal na svadba kaj bivsh/a! Koga od takva 'sitna' vrska se desila glupost togash za ova moeto treba tepachka da nastane ej! Znachi sepak, na mesto beshe shto ne otidov i po vtor pat! LoL! Ama javno vetuvam deka ako i tret pat mi se desi(NE DAJ BOZE!!:cuc: ) ke otidam, zahsto grevota e neshto i po tret pat da go izbegnuvash ili odbivash!

GG! :vozbud: Mislev deka nitu eden od tolku mnogu luge ovdeka nema da kaze deka otishal na svadba kaj bivsh/a! Koga od takva 'sitna' vrska se desila glupost togash za ova moeto treba tepachka da nastane ej! Znachi sepak, na mesto beshe shto ne otidov i po vtor pat! LoL! Ama javno vetuvam deka ako i tret pat mi se desi(NE DAJ BOZE!!:cuc: ) ke otidam, zahsto grevota e neshto i po tret pat da go izbegnuvash ili odbivash!
Зошто ти е толкав проблем да отидеш на свадбата на својата бивша?
Не си ваљда уште заљубен во сите твои бивши. :icon_lol:
Или не си доволно маж да останеш на нозе (и да не кршиш чаши и флаши+да не го истепаш младоженецот) додека гледаш како некоја што до вчера спиела со тебе, од денес ќе биде среќна со некој друг? :toe:
Нема секој г`з стоечки да го преживее тоа, ваљда. Само не знам од која причина. Ако уште ја сакаш, јасно ми е... Ама ако ти е само бивша со која одамна имаш расчистено?

Ја би отишла, чак и на маса би заиграла :pos: Па зошто да не се веселам за нив. oro:

Зошто ти е толкав проблем да отидеш на свадбата на својата бивша?
Не си ваљда уште заљубен во сите твои бивши. :icon_lol:
Или не си доволно маж да останеш на нозе (и да не кршиш чаши и флаши+да не го истепаш младоженецот) додека гледаш како некоја што до вчера спиела со тебе, од денес ќе биде среќна со некој друг? :toe:
Нема секој г`з стоечки да го преживее тоа, ваљда. Само не знам од која причина. Ако уште ја сакаш, јасно ми е... Ама ако ти е само бивша со која одамна имаш расчистено?

Ја би отишла, чак и на маса би заиграла :pos: Па зошто да не се веселам за нив. oro:
LoL!
Prashnjava se od tvoe iskustvo so sprotivniot pol ili gledanje loshi filmovi na TV?
Mashko sum ne sum zensko EJ! Za ova treba da ja prashash nevestata ne mene! Zashto:
1* Chustvo na ljubomora e zenska osobina(moe mislenje)!
2* Chustvo na zavist e zenska osobina(moe mislenje)! Mislam deka kaj mene se iskoreneti!
Fact: Nema pesna shto ja pee maz kade se zbori za ljubomora i zavost!(ili ako ima togash textopisecot e zena) LoL!
Btw, mislam deka ubavo imam pogore napishano(samo treba nekoj da prochita!) deka gubenje kontrola pod pritisok i slabodushnost ne se moja karakteristika! Taka da: na bilo kakva provokacija ke vratam so isto tolkava, samo koj kako ke ja svati, a za ponashanje vo javnost i pred publika ,shto bi rekol jas, imam chelichni zivci i pregolema kultura da ne si dozvoluvam skandali! Taka da, da ne se poftoruvam idi prochitaj gi site moi postovi na temava...:toe:

LoL!
Prashnjava se od tvoe iskustvo so sprotivniot pol ili gledanje loshi filmovi na TV?
Mashko sum ne sum zensko EJ! Za ova treba da ja prashash nevestata ne mene! Zashto:
2* Chustvo na zavist e zenska osobina(moe mislenje)! Mislam deka kaj mene se iskoreneti!
Fact: Nema pesna shto ja pee maz kade se zbori za ljubomora i zavost!(ili ako ima togash textopisecot e zena) LoL!
Btw, mislam deka ubavo imam pogore napishano(samo treba nekoj da prochita!) deka gubenje kontrola pod pritisok i slabodushnost ne se moja karakteristika! Taka da: na bilo kakva provokacija ke vratam so isto tolkava, samo koj kako ke ja svati, a za ponashanje vo javnost i pred publika ,shto bi rekol jas, imam chelichni zivci i pregolema kultura da ne si dozvoluvam skandali! Taka da, da ne se poftoruvam idi prochitaj gi site moi postovi na temava...:toe:

Живци-сајли не се доволни џингз, треба и дипломатија.

Да бе и несакајќи со мажот и муабет (ќе заборавам кој е).

Ја гледаш оваа во белото?

Е нејзе што сум и праел брат.:)))

Со среќа нека им е и од мене и од Господ:)
Бившите остануваат бивши во секоја смисла на зборот.

LoL!

Абе дај молимте. jak:
Мажи не се никогаш љубоморни, не. Ни завидливи, во никој случај. :icon_roll Не сум слушнала за поделба на машки и женски чувства досега.
И како тоа кај тебе се тие чувства искоренети? За нешто да биде искоренето треба претходно да го имало, а ако претходно го имало... Не си мењал пол ваљда. :icon_lol:
Еј, да не барам сега низ Винамп. :pos:
Ако гледаме така нема ни песна во која што жена го опева својот процес на депилација низ кој поминува секој месец, па тоа не значи дека ниедна жена не се депилира. :icon_lol: Преку глупи примери најдобро се докажува поентата... :pos:
Ова нема потреба да ми го кажуваш, те прочитав јас многу добро. Тврдиш дека ни под разно не би отишол на свадба на бивша, прашав зошто. Викаш дека е ни поради љубомора (пошто, нели, си маж silen: ), ни поради завист (опет пошто си маж), не губиш лесно контрола и не си слабодушен (?). А и не си од тие мажи што би предизвикале скандал пред јавност.
Тогаш зошто? Кој е проблемот што те спречува да присуствуваш на свадбата на некоја твоја бивша?

Просто прашање, а ти го искомплицира од тука до Нов Зеланд и назад. :pos:

И сеа отиде вединг крешерот Џингс на свадбата или не?

Ако беше, ајде чекаме впечатоци...:):pos::pos:

Prosto prashanje ili Prosto postaveno prashanje?
Sega stvarno ne znam shto da i odgovoram! Istoto go pishuvash na dvapti so red! Ednash ne me razbra pa nema da pishuavm istoto pak!:helou:

Prosto prashanje ili Prosto postaveno prashanje?
Sega stvarno ne znam shto da i odgovoram! Istoto go pishuvash na dvapti so red! Ednash ne me razbra pa nema da pishuavm istoto pak!:helou:
Ако не знаеш што да одговориш, кажи дека не знаеш, а не ме прави мене глупа што „не сум разбрала“. :wink:

Niti sum te pravel, niti te pravam....! LoL!
Odgovor imash na site tvoi prashanja, a jas tvoj ne dobiv na nitu edno od poslednive dva moi posta! Taka da GG!

абе тава и у америка го нема бе еј

На Свадба на бившата јасно !

I varinata

Ostani gubre do kraja
Kurve- daleka obala
Misel

II

Usni na usni

III

Nema III varijanta (ako si drugar tava ne bilo vrska cista mehanicka rabota radi reda)

tava e isto kako nekoj dobar drugar so me zaebal da mu odam na svadba
ili biznis partner te preabal

abe daleko od takvi cuda (moze samo preku sms cestito i mnogu sreka vo zivoto mnogu deca i se najubavo)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom