Ми излезе многу интересна статистика за Наџа на инстаграм. Пред да почнат да и ја полнат главата дека е најслаба карика и да ја глсаат на советот, Наџа имала учинок 7-4 (од кои 3-1 против Тена и 3-0 против Сумеја). Од тогаш има 0-7.
Горан од друга страна е единствен учесник што има позитивен учинок против секој натпреварувач на противничкото племе до сега. Не му одговорив на
@TGTBF некоја страна поназад, ама и самиот објасни зошто гласаше за Хрвоје - за да не ги прати и двајцата. Јас сум за плавите и баш ми беше паметен потег (баш се мислев во себе дали ќе му текне на некој да смени, со оглед на тоа што Хрвоје доби 4 од старт), Роко и онака е следен на листата.
Искрено Горан иако игра тактички (се гледа по политчките одговори и сл), мислам дека наративот дека тој ги исфрла најдобрите играчи не е на место. Апла е дека сами бараат сите да си одат (за Кристијан ми е малце сумливо додуша, ама и тој веднаш се откажа во дуелот). Стефан од црвените мислам дека е најопасен, а и Владо може да изненади, ама не ми изгледа дека има капацитет да манипулира.
Виктор не знам што бара уште во шоуто. Со заебано колено не знам како планира да продолжи. А кога некој ќе каже дека Роко, со тој птичјиот мозок тактизирал ми доаѓа да се фрлам од прозор. Роко со самиот себе неможе да се договори, а стварно има луѓе што мислат дека е способен да ги мота другите.