Survivor Србија/Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата TGTBF
  • Време на започнување Време на започнување
Има негде на интернет кај што ги ставаат за брзо епизодите да ги гледаш?
Брзо верувам ги ставаат на EON но тоа кај нас иде со Тотал тв претплата. Таму можно е да има во видеотеката Survivor епизоди.

Нели имаше гласање меѓу Хрвоје и Роко и на крајот Хрвоје испадна, вчера го видов Хрвоје на игрите, што се случи нели требаше да си оди?

Нели имаше гласање меѓу Хрвоје и Роко и на крајот Хрвоје испадна, вчера го видов Хрвоје на игрите, што се случи нели требаше да си оди?

Сменети се правилата во однос на претходните сезони.

Сега се номинираат двајца кои се натпреваруваат меѓусебно и кој ќе изгуби во дуелот испаѓа. Хрвоје е прв номиниран, но се уште не испаднат. Вечер ќе го добиеме вториот номиниран и ќе биде дуелот.

Сменети се правилата во однос на претходните сезони.

Сега се номинираат двајца кои се натпреваруваат меѓусебно и кој ќе изгуби во дуелот испаѓа. Хрвоје е прв номиниран, но се уште не испаднат. Вечер ќе го добиеме вториот номиниран и ќе биде дуелот.
A дали пред крајот на шоуво се соединуваат во едно племе? Такво нешто негде прочитав коментар.

Хрвоје органски не го можам, да му ебам грдата фаца.
Хрвоје е цар, нема похаризматичен и повесел лик и е жртва на Горан кој си ги елиминира конкурентите. Прво Кристијан кој беше најдобар па сега Хрвоје. Единствените што носат поени беа тие. Сега нека им носат дибидусине Виктор и Роко кој придонесувале за атмосферата.

Хрвоје е цар, нема похаризматичен и повесел лик и е жртва на Горан кој си ги елиминира конкурентите. Прво Кристијан кој беше најдобар па сега Хрвоје. Единствените што носат поени беа тие. Сега нека им носат дибидусине Виктор и Роко кој придонесувале за атмосферата.

Не велам дека е слаб туку еве, самата појава исто како на Милица не ја можам.
Колку и да навивсм за црвеното племе, Кристијан од плавите ми недостига.

Инаку мислам дека Владимир ќе победи.

Не велам дека е слаб туку еве, самата појава исто како на Милица не ја можам.
Колку и да навивсм за црвеното племе, Кристијан од плавите ми недостига.

Инаку мислам дека Владимир ќе победи.
И јас Милица не ја можам. Владимир или Стефан според мене. Сепак ќе се смени многу кога ќе се спојат, и Хрватите и Србите ќе си ги форсираат своите, а ќе гласаат против другите.

И јас Милица не ја можам. Владимир или Стефан според мене. Сепак ќе се смени многу кога ќе се спојат, и Хрватите и Србите ќе си ги форсираат своите, а ќе гласаат против другите.
Значи ќе се спојат во едно племе?

Не го знаеме форматот, ама пошто хрвативе се унаказија со повреди и со испаѓања изгледа неминовно е спојување.

За очекување беше она плескање за скорот на Стеван. Попаметен беше кога ќутеше вака неговата еднодимензионалност дојде до израз прерано. Ма да до сега појаките сите влегоа ол ин сем Стеван и ако некаде може да се очекува импрувмент тоа е кај него, другите сите веќе се на ниво.

Наџа си ги фаќа на шарм овие од сино племе [emoji16].

Sent from my iPhone using Tapatalk

За да знаеме како ќе биде и дали воопшто се спојуваат во едно племе треба да се види грчката и турска верзија бидејќи читам некој сезони имаат иста продукција како ова на Nova и исти бил форматот.

Читам на википедија некоја сезона Грците се заедно со турците, едно племе се грци а друго турци.

ima golema verojatnost da ne se spojuvaat pleminjata mislam, za da ima pobednik od dvete strani
jas edvaj cekam milica ko ke ostani so mazite pa ke pocni da se kasa so niv, nema tuku taka lesno da im dade pobeda tezok dzgan e zhenata
od drugata strana kaj hrvatite roko prashanje kolku vreme ke go trpat, mozi da go zaebi goran ako go ostaj da tera daleku, na site favorit verojatno goran ni e bas sakam da vidam kako ke se odviva
a dokolku se spojat e tek togas ke bidi jadenje zivi lugje, ke se iskolat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom