Брзо верувам ги ставаат на EON но тоа кај нас иде со Тотал тв претплата. Таму можно е да има во видеотеката Survivor епизоди.Има негде на интернет кај што ги ставаат за брзо епизодите да ги гледаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брзо верувам ги ставаат на EON но тоа кај нас иде со Тотал тв претплата. Таму можно е да има во видеотеката Survivor епизоди.Има негде на интернет кај што ги ставаат за брзо епизодите да ги гледаш?
Утре Хрвоје vs Милица ќе биде драмата![]()
Нели имаше гласање меѓу Хрвоје и Роко и на крајот Хрвоје испадна, вчера го видов Хрвоје на игрите, што се случи нели требаше да си оди?
A дали пред крајот на шоуво се соединуваат во едно племе? Такво нешто негде прочитав коментар.Сменети се правилата во однос на претходните сезони.
Сега се номинираат двајца кои се натпреваруваат меѓусебно и кој ќе изгуби во дуелот испаѓа. Хрвоје е прв номиниран, но се уште не испаднат. Вечер ќе го добиеме вториот номиниран и ќе биде дуелот.
Хрвоје е цар, нема похаризматичен и повесел лик и е жртва на Горан кој си ги елиминира конкурентите. Прво Кристијан кој беше најдобар па сега Хрвоје. Единствените што носат поени беа тие. Сега нека им носат дибидусине Виктор и Роко кој придонесувале за атмосферата.Хрвоје органски не го можам, да му ебам грдата фаца.
Хрвоје е цар, нема похаризматичен и повесел лик и е жртва на Горан кој си ги елиминира конкурентите. Прво Кристијан кој беше најдобар па сега Хрвоје. Единствените што носат поени беа тие. Сега нека им носат дибидусине Виктор и Роко кој придонесувале за атмосферата.
И јас Милица не ја можам. Владимир или Стефан според мене. Сепак ќе се смени многу кога ќе се спојат, и Хрватите и Србите ќе си ги форсираат своите, а ќе гласаат против другите.Не велам дека е слаб туку еве, самата појава исто како на Милица не ја можам.
Колку и да навивсм за црвеното племе, Кристијан од плавите ми недостига.
Инаку мислам дека Владимир ќе победи.
Значи ќе се спојат во едно племе?И јас Милица не ја можам. Владимир или Стефан според мене. Сепак ќе се смени многу кога ќе се спојат, и Хрватите и Србите ќе си ги форсираат своите, а ќе гласаат против другите.
Значи ќе се спојат во едно племе?