Survivor Србија/Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата TGTBF
  • Време на започнување Време на започнување
Кога имало нешто интересно на Бугарските телевизии порано, се гледало и кај нас. Пример серијата под покритие, бугарскиот идол и тн.

Со оглед на тоа дека бугарите свесно ни го отежнуваат животот, не би глеал ништо од таму па макар и да го снимат следниот Кум со цел состав македонски глумци. Не ми е јасно кој е моронот што се пријавил таму воопшто.

Што му објаснувате и трошите време не ве разбирам. Кога ќе го отворите на инстаграм такмичарот “македонец” ќе видите дека е само пропаганда ништо повеќе.

Да се вратиме на регуларнава тема, црвениве од недела во недела се полоши се. Иначе да ве предупредам дека по коментари на објави за срвајвр веќе има спојлери секоја недела и некако ми крши филм кога ќе дојде до мене информацијата.

Која техника ја употребувал Виктор толку што ги задоволил жениве [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Зашто да е до нас ? До вас е, не е до нас. Вие си сакате српски телевизии.
Џабе се инатиш.

Ти кажав, не сте cool. Продукцијата ви е слаба. Во глобала, досадна ви е програмата. Народ попрво би гледал она турски/индиски серии одколку ова вашево.

Да бидеме реални, да беше добар бугарскиот Survivor немаше да пишеш дека имало македонец во шоуто, па затоа требало да гледаме. Ќе пишеше дека е добро шоу, забавно е и ќе имаше некој од форумџиите кој ќе потврдеше.

Јас потврдувам и не сум бугар. Ако сте фанови на американскиот ке го сакате и бугарскиот.

Иначе да ве предупредам дека по коментари на објави за срвајвр веќе има спојлери секоја недела и некако ми крши филм кога ќе дојде до мене информацијата.

Исто и со турскиот Survivor.
Игрите што се играат таму се истите што ги играат и тука.

Веројатно на истиот полигон снимаат по повеќе верзии на Survivor во различен период.
На секој остров таму по некое племе сместено да преживува :D

Веројатно на истиот полигон снимаат по повеќе верзии на Survivor во различен период.

Абе не е проблем игрите по коментари има кој испаѓа неделата. Претходнста недела пишувало дека Рамиз испаѓа и стварно испадна. За оваа исто има информација некоја.

Истата продукција снима за неколку верзии. Acun media e турска продукција.
Screenshot_20220426-212112_Chrome.jpg

Таа продукција ги работи и Got Talent, Masterchef, The Masked Singer и уште некој шоуа. Најверојатно хрватскиот Got Talent и The Masked Singer не се работани од истава продукција.

Последно уредено:
Абе не е проблем игрите по коментари има кој испаѓа неделата. Претходнста недела пишувало дека Рамиз испаѓа и стварно испадна. За оваа исто има информација некоја.

Рамиз имаше стори на инстаграм и му се гледаше пола глава на едно огледало. Самиот се издаде уствари.

Јас потврдувам и не сум бугар. Ако сте фанови на американскиот ке го сакате и бугарскиот.
Баш неколку недели пред да почне овој на Нова наидов рандом на клипче од американскиот Survivor кај што познав една иста игра од сезоната коа беше Тони Зен, па така симнав една, две, три и на крај изглеав преку 10 сезони.

Глеав паралелно сезони од американскиот и овој нашиов на Нова и разликата е огромна, као две различни шоуа да гледаш, прво ми беше чудно зошто е толку различен концептот дека убаво памтам сезоната со Тони Зен беше доста слична со американскиве, ама еве уствари скроз нова продукција работела на новиов.

Бугарско нешто за пари не би глеал ама супер ако е праен по тој концепт, мене ми е многу е поинтересен за гледање тој хаотичен тактички стил на Survivor отколку српско-хрватскиов кој е преееемногу развлечен и спор.

Survivor е тактичка игра, не победуваат само мускулите. Зоран е во финале, вечер ке се прогласи победник.

Survivor е тактичка игра, не победуваат само мускулите. Зоран е во финале, вечер ке се прогласи победник.
Ја нема таа бугарска телевизија на МаxTV Телеком а да ја имаше би гледал. Ме мрзи да барам и за ова линкови од снимки или секојден да вклучувам стрим од телевизијата за да гледам.

Еден период кога се преселив во друг стан имав бугарски телевизии на сателитска и стварно имаат бугарите богата програма од емисии и шоуа.

Со ВПН може, јас гледам по тој начин.

Со ВПН може, јас гледам по тој начин.
Знам како може да се гледа ама кога не ја имаш телевизијата бугарска на операторот кој си претплатен за да те потсети да гледаш ќе заборавиш некогаш. Барем јас сум таков.

Македонецот Зоран Петровски е победник во Survivor Bg.
Победи со 7 гласа од 9 можни. Буквално самиот тој ја изнесе цела сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom