Survivor Србија/Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата TGTBF
  • Време на започнување Време на започнување
Глупости што дури сега плус нови учесници носат во племињата.
Богами,требаше да почекат уште малку да испафнат повеќе па да има допуна.
Вака ништо друго освен на следно гласање да испаѓаат по 2ца.
Игрите се потешки и потешки а вчера наградата без врска.
И што е работата секоја епизода све болни,повреди,грчеви итн итн..
Нели фитнес тренери ова она..

Пратено ПП два линка од два форума. На едниот ја има и хрватската верзија.

Друже можеш и на мене да ми пратиш?

Ја ги гледам снимки претежно, ги снимам на макств ама ужас им е во последно време оваа опција и некои епизоди ми се до некаде ги пушта а после укопува и толку е.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Друже можеш и на мене да ми пратиш?

Ја ги гледам снимки претежно, ги снимам на макств ама ужас им е во последно време оваа опција и некои епизоди ми се до некаде ги пушта а после укопува и толку е.

tinyurl.com/2p9hf842
Копирај линков и paste во Chrome или што и да користиш. Линкот е за онлајн гледање епизоди снимени од Nova S.
Автоматски споено мислење:

Знае некој уште колку епизоди е до крај?

Последно уредено:
Пак додадоа нов учесник. Овојпат една учесничка во хрватскиот тим плавите иако им го вратија Роко и Виктор.

Вчера ме расплакаа кога почнаа да кажуваат дека сакаат да се слушнат со својте дома родители, синови.. Дури и Боки водителов се расплака.

Интересно е што им дадоа имиња на племињата ама не ги користат тие имиња. Само еднаш или два пати видов да беа пишани по племенско име :D

Во игриве црвениве србите појаки иако вчера заслужено си добија плавите хрвативе добра награда вредна.

Последно уредено:
Сега ја догледав вчерашната епизода и каква фалинка е овој Роко [emoji16]. Може храната е ограничена таму ама реакциите на овој се како дрога во ниту еден момент да не фали.

Роко е приказна за себе. Братот не само што не знае што сака, туку не знае ни што збори. :D

Милица неможам да ја поднесам, а и мислам и ретко кој може. xD Жената цело време прави тензии, сака цело време да е по нејзино и нон стоп ги мести тие што не и одговараат. Лицемерна е до даска, само не ми е јасно како успева на сите да им наметне мислење. Претпоставувам дека Маша и тој Стефан сеа за сеа ќутат и ја траат пошто сеуште е подобро да ја имаат во тимот, ама сигурен сум дека ќе летне, иако си мисли дека она ги влече конците. Стефан мислам ќе тера далеку од црвените.

Од друга страна Мина со тоа дерењето за време на игрите исто ми е преку глава. Кога ќе клекне и ќе почне да се грачи мислиш е на некоја претстава во театар искрено ме маваат кринџови до даска. Вчера победи еднаш и се уби од фалење, а не е свесна дека пак беше слаба на стрелањето, само тепа пошто оваа Невена ништо не погоди.

За Наџа ми е жал, девојчето го утепаа мечките во племето. А на почеток беше супер, и почнаа да ја ставаат во кош на најслабите, иако и Бранко и Стеван се реално резултатски очајни во игрите, и почна самодовербата да и оди во минус. Треба да се тргне од таа Милица кокошката, мислам дека она ја убива уште толку со нејзините глупи коментари. Стеван ми изгледа како лик кој размислува паметно во секој случај, и мислам дека прв ќе ја прати Милица кај што и е местото.

Од плавиве Роко и Виктор (и пред да се повреди) се катастрофа. Ника е полу-маж, Невена е машина, ептен е брза по полигонот, а и генерално има топ скор во игрите. Горан е најконстантен од мажите, мислам дека и психички и физички е доволно добар да тера до крај. А се гледа и дека игра тактички и ептен сериозно има влезено во целото шоу.

Колку и да не е целосно исто како предходни години сезоната сепак сега почнува да ми се допаѓа. На почеток одвај некако да се уклопам што е како е.

Игрите ми се најдобри.

Роко е стварно приказна сам за себе и не знае што точно сака. Те еднаш гласајте за мене да испадне па после минути пред собирот на племињата им рекол не гласајте за мене.

Од друга страна Мина со тоа дерењето за време на игрите исто ми е преку глава. Кога ќе клекне и ќе почне да се грачи мислиш е на некоја претстава во театар искрено ме маваат кринџови до даска. Вчера победи еднаш и се уби од фалење, а не е свесна дека пак беше слаба на стрелањето, само тепа пошто оваа Невена ништо не погоди.

Ваљда тоа и е единствен начин некако да се зближи до племето, да биде забележана.
Прва требаше да испадне. Немогуче колку е неспособна во игрите. И вчера првото фрлање во последната серија човече... :facepalm: Уште малку повисоко да фрлеше ќе се вечераше пилешко.

Да ја имаш во тим автоматски значи со бод негатива си во игрите, а надвор од игрите човек плус за јадење.

Ваљда тоа и е единствен начин некако да се зближи до племето, да биде забележана.
Прва требаше да испадне. Немогуче колку е неспособна во игрите. И вчера првото фрлање во последната серија човече... :facepalm: Уште малку повисоко да фрлеше ќе се вечераше пилешко.

Да ја имаш во тим автоматски значи со бод негатива си во игрите, а надвор од игрите човек плус за јадење.
Да, да.. Пошто оваа Милица цело време труби за навивање додека играат и слично, Минче дава свој максимум на трибина. :D

Проблемот е што сето тоа изгледа неприродно и фејк. И јас сум се дерел на голови на Јунајтед на цел глас, ама така ми идело од внaтре. Глумицава апла глуми. :D

Проблемот е што сето тоа изгледа неприродно и фејк

Тотално. Штета само за наивната и преслатка Наѓа :ljubove: Нема трунка злоба и лицемерие во неа, штета што ја изедоа другите змии во племето...
Стефан и Владимир се опасни играчи и ќе тераат до крајот. Нормално дека молчат сега, стојат на страна и се неутрални, кога ќе дојде време ќе оди Милица директно за Београд ког свог сина Стефана = )

Од друга страна билдерот Стеван многу лошо тактички игра и почна многу да зборува, што е можно да го чини елиминација, изгледа никој не научи ништо од примерот на Нигор... И Нигор почна така да зборува многу јавно и да тера некоја своја правда и отиде... И Рамиз за брзо ќе го чека истата судбина, му се закачија змијуриите на чело со старлетата Дабовиќка.

Горан е најконстантен од мажите, мислам дека и психички и физички

Само со овој дел не можам да се сложам. Лигле и лабилен лик, на тајното гласање гласаше за Роко, а потоа на јавното гласање отиде со Хрвоје кога виде дека Тена и останатите гласаа за Хрвоје.
Катастрофална тактика се виде оваа недела колку се послаби без Кристиан Рауч, замисли сега и Хрвоје да им испадне?
Кој ќе победува во игрите? Роко? Изгледа планираат песок да јадат, пошто само тоа ќе имаат.

А се гледа и дека игра тактички и ептен сериозно има влезено во целото шоу.

Тактички игра ама без храна и ако испаѓаат секоја недела кога ќе дојде до соединување на племињата, ако бидат Хрватите во помал број, прв ќе лета надвор. Џабе му после и тактика и се.

Милица колку и да не ја поднесувам една од најдобри ми е, сигурни поени им носи секогаш.

Милица колку и да не ја поднесувам една од најдобри ми е, сигурни поени им носи секогаш.

И јас ќе го кажев истото, едноставно ја има таа спортска дрскост и едноставно се гледа дека не калкулира на игрите и секогаш се труди да освои бод.

Е сега ептен е темпераментна и ќе ја чини тоа многу за понатака.

Еј жими се може 5 години немам пуштено на телевизор нешто друго освен спорт и филм, алал да им е на идејата да го оживеат ова шоу пошто е бајаги поразлично од се останато што оди во етер моментално.

Последно уредено:
Горила од 130 килограми против противник од кој е дупло посилен физички, игра дефанзивно и дозволува да го напаѓа играч кој е многу побрз, место тој да го нападне и да го набие во ќошот. Блам блам блам.
Џабе толкава снага кога си МЛАКОЊА од човек БУКВАЛНО.

Свесен бев дека не е некој интелектуалец, ама ова е дно. Уште и попува на Наѓа дека не донесувала победи, а он има вкупно 5 победи после месец дена како почна шоуто, Наѓа има повеќе победи од него. Кловн

Утре Хрвоје vs Милица ќе биде драмата :D

Има негде на интернет кај што ги ставаат за брзо епизодите да ги гледаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom