Роко е приказна за себе. Братот не само што не знае што сака, туку не знае ни што збори.
Милица неможам да ја поднесам, а и мислам и ретко кој може. xD Жената цело време прави тензии, сака цело време да е по нејзино и нон стоп ги мести тие што не и одговараат. Лицемерна е до даска, само не ми е јасно како успева на сите да им наметне мислење. Претпоставувам дека Маша и тој Стефан сеа за сеа ќутат и ја траат пошто сеуште е подобро да ја имаат во тимот, ама сигурен сум дека ќе летне, иако си мисли дека она ги влече конците. Стефан мислам ќе тера далеку од црвените.
Од друга страна Мина со тоа дерењето за време на игрите исто ми е преку глава. Кога ќе клекне и ќе почне да се грачи мислиш е на некоја претстава во театар искрено ме маваат кринџови до даска. Вчера победи еднаш и се уби од фалење, а не е свесна дека пак беше слаба на стрелањето, само тепа пошто оваа Невена ништо не погоди.
За Наџа ми е жал, девојчето го утепаа мечките во племето. А на почеток беше супер, и почнаа да ја ставаат во кош на најслабите, иако и Бранко и Стеван се реално резултатски очајни во игрите, и почна самодовербата да и оди во минус. Треба да се тргне од таа Милица кокошката, мислам дека она ја убива уште толку со нејзините глупи коментари. Стеван ми изгледа како лик кој размислува паметно во секој случај, и мислам дека прв ќе ја прати Милица кај што и е местото.
Од плавиве Роко и Виктор (и пред да се повреди) се катастрофа. Ника е полу-маж, Невена е машина, ептен е брза по полигонот, а и генерално има топ скор во игрите. Горан е најконстантен од мажите, мислам дека и психички и физички е доволно добар да тера до крај. А се гледа и дека игра тактички и ептен сериозно има влезено во целото шоу.