Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зошто, јас пак сепак мислам дека ќе има барем уште некој пресврт, и дека нема да остане на ова Чак дека е господ. Мислам дека сега во моментов добива уште повеќе на фанови и на следбеници на серијата, за да не ја продолжат со уште некоја сезона.
Мое мислење, Чак си е само оној кој пишува судбини, по наредба на некој поголем од него, кој му дава моќ за да се обиде да ги реши неговите проблеми. Премногу лесно и одеднаш се појави Господ како са некој кој го криеа 11 сезони. Можеби не се решени до крај ситуациите со Боби Сингер и Џон Винчестер. Како и да е има многу многу голем потенцијал серијава за наредни сезони.
Ситуацијата со Боби е решена , горе е во рајот , е сега ме интересира што се случува со Џон Винчестер за него немаме слушнато уште од 2ра сезона , иначе мислам дека 12тата ќе биде многу монотона бидејќи го серијава го достигна максимумот тоес Бог и неверувам дека ќе биде нешто така поинтересно ама ќе видимеНе знам зошто, јас пак сепак мислам дека ќе има барем уште некој пресврт, и дека нема да остане на ова Чак дека е господ. Мислам дека сега во моментов добива уште повеќе на фанови и на следбеници на серијата, за да не ја продолжат со уште некоја сезона.
Мое мислење, Чак си е само оној кој пишува судбини, по наредба на некој поголем од него, кој му дава моќ за да се обиде да ги реши неговите проблеми. Премногу лесно и одеднаш се појави Господ како са некој кој го криеа 11 сезони. Можеби не се решени до крај ситуациите со Боби Сингер и Џон Винчестер. Како и да е има многу многу голем потенцијал серијава за наредни сезони.
Ја заебав на крај на осма сезона, да ја почнувам девета или?
Дека е лето па да тепам на нешто време ама пак не ми се почнува пак за да гелдам едни исти глупости како седма и осма сезона.
Ја немам гледано епизода од Супернатурал после крајот на 8ма сезона, реков да ја продолжам сега.Девета е дно-дна. Ако си сеа разочаран, паузирај некој месец па на есен почни ја пак.
Немa ли некoе инфo зa 12 сезoнa, или штo би се случувaлo?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=jhZZb9WqX9kНемa ли некoе инфo зa 12 сезoнa, или штo би се случувaлo?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Да, новата сезона не е лоша. Се сложувам со се’ освен со тоа дека јас баш не ги сакам најмногу на целиот тв свет. Ванеса (12-та сезона, алооооо! ...