Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали сте приметиле, ама кога Сем и Дин глумат агенти на ФБИ, секогаш се претставуваат како членови на некои бендови :icon_mrgr:

Agents Grohl and Cobain (Nirvana)
Agents Paige and Plant (Led Zeppelin)
Agents Gabriel and Collins (Genesis)
Agents Moore and Ranaldo (Sonic Youth)

итн... интересно во секој случај, едвај ја чекам новата сезона :angel:

После толку гњавење од страна на одредени другари да започнам да ја гледам Supernatural, пред четири дена конечно се одлучив да ја почнам, иако очекував да биде нешто апла лејм. Но баш пријатно се изненадив. И воопшто не ме чуди што е толку долга серијата, и што ја обновуваат за 11та сезона наскоро. Затоа што еве ме, 4 дена подоцна и сум веќе во трета сезона навлезен, апла маратонски. Планирам да го гледам и аниме серијалот базиран на првите две сезони (креиран од солидно аниме студио, истите кои го правеа Death Note), така да очекувам пријатни изненадувања и квалитет и таму, when I cross that bridge.

I should be frequenting this thread a lot from now on :D

Последно уредено:
Незнам дали сте приметиле, ама кога Сем и Дин глумат агенти на ФБИ, секогаш се претставуваат како членови на некои бендови :icon_mrgr:

Agents Grohl and Cobain (Nirvana)
Agents Paige and Plant (Led Zeppelin)
Agents Gabriel and Collins (Genesis)
Agents Moore and Ranaldo (Sonic Youth)

итн... интересно во секој случај, едвај ја чекам новата сезона :angel:
Мислам дека имаше по нетов листа на сите имиња на членови на бендови кои ги употребиле.

large.jpg

Omg, epten dobar start ima da bide ludnica ovaa sezona, ochi pet banki mi bea u tv, aj da ne otkrivam glejte pa ke muabetime ...

Многу добра сторија има 11 сезона , ќе има мн гледаност секако , првата епизода беше супер па за навака ќе видимe :D

Не беше лошо за почеток :D Ќе видиме како ќе се одвива. Се надевам нема да ја затупат.

:cautious::cautious::cautious: има епизоди интересни, ама има некои кои не можеш да ги догледаш од досадни...

Ова е најдобра епизода после онаа за крај на 5та сезона. Едини проблем е што го изигноирираа Мајкл кој исто така нели беше во кафезот со луцифер, а и третиот брат на Сем и Дин. Како и да е едвај чекам новата епизода на 20ти јануари што ќе искочи.

Ова е најдобра епизода после онаа за крај на 5та сезона. Едини проблем е што го изигноирираа Мајкл кој исто така нели беше во кафезот со луцифер, а и третиот брат на Сем и Дин. Како и да е едвај чекам новата епизода на 20ти јануари што ќе искочи.

Мајката на Краули го префрли Луцифер во друг кафез за да можат да се сретнат..
Онај не беше вистинскиот кафез па затоа го немаше Мајкл :)

Како ви се допадна новава епизода? Според мене интересен твист на настаните.

Ја неможам да сфатам едно нешто , нели Михаил е појак од Луцифер , зошто не пробаа да го побараат Михаил да им помогне , кога знаат дека Луцифер е поголем кретен од Михаил ?

Ја неможам да сфатам едно нешто , нели Михаил е појак од Луцифер , зошто не пробаа да го побараат Михаил да им помогне , кога знаат дека Луцифер е поголем кретен од Михаил ?

Никој не побара помош од Луцифер, тој се ова го испланирал и имал помош од Ровена, а и како што кажа Михаил не бил во добра состојба во кафезот :)

БТВ, прејака епизода една од најдобрите до сега и не го очекував пресвртот, едвај чекам нова епизода

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom