Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Абе брои некој колку пати се вратија од смртта овие?
Во 5та сезона, Дин и Сем умираат и одат во Рајот.
Се дешаваат работи и го наоѓаат ангелот кој збори со Господ кој им кажува дека многу пати биле вратени од смртта за кои не знаат.
Така да џабе кој и да брои :)

Знам што имам кажано, ама ми се враќа надеж дека можеби ќе се вратат на добар пат сезонава :D

Samo shto ja zavrsiv 9ta sezona, ooo me vrti koleno ima da bide veselo 10ka edvaj chekam oktomvri kaj e ....
Crni ochi ljubam jas, srcka be pa sho ubo mu stojat :love:

Ke mi fali Kevin, ali ochekuvam 10ka da go ima poishe The Master Death facishte nevideno, da go izmesluvaa nemashe bolje da izmislat, sekoja chest.
Odlichna 9ta sezona, kolku i da jadete bubrezi super mi bese, nemoze da ne ti se svigja sezona, ili ja sakash serijava do koska ili ne ja gledash, mn ednostavno :)

@Луси_Лу @Anne. со љубов за вас...

10511191_10152541213281840_7392716229436761156_n.jpg

Ја прекинав на пола 9 сезона. Не планирам натака. Откако ми ја убија Абадон не ми е интересно веќе.:X3:

Vo momentov specijalna emisija so Winchester boy I ekipata na CW pred pocetok na novata sezona utre prva epizoda! :vozbud:

Prva epizoda super, e sea bidejki so reklami ja gledav, mi idese toa televizorot da go skrsham, na sekoj 2 minuti reklami...
Lele Dean koe karaoke show :icon_lol:

Puni ochi puni.. da ne izdavam skroz, glejte ja pa posle ke se nategame :)

Кој заплет планираат да го имаат сезонава? Или ќе одат на карта да бидат смешни само...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom