Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја епизода е полоша од претходната.

Значи многу му беше предвидлив потегот на Дин...

Сакам Краули да го вратат ко порано почесто да се појавува. Сто пати по интересен е.Метатрон е напорен.
И сакам да заврши приказнава со ангелите веќе. Досадна е многу.

Јас сакам Господ да се појави, да ги убијат Сем и Дин некако и да ја прекинат више. Само ја уништувваат вака.

Или господ нека се враќа, или Смртта....вака не ја бива...Башка, ако сакаат спин-оф, осеќам ќе има јаки епизоди во Краули и син му :D

Ја немам гелдано серијава уште од епизодата со Метатрон кога раскажуваше приказна, за мене серијата заврши таму.

Ха ,колку само предвидливи станаа , значи наредната сезона ќе биде реприза на 5та сезона ,само што сеа ќе бидат во обратни улоги сем и дин.
Многу е лошо вака кога креаторите не сакаат да стават крај , ќе влечат и ќе ја уништат серијата.
tumblr_n5wjs07krQ1s69tnto3_500.gif

Последно уредено:
Па, не сум тотално разочарана. Дури и морав да го погледнам екранот неколку пати :D
И искрено сакам да знам како ќе ја свртат приказната сега. Така да, чекам наредна сезона :D Ваљда и Краули ќе го гледаме повеќе заради целата ситиација :D
И фала богу Метатрон го средија. Досаден беше.

Па, не сум тотално разочарана. Дури и морав да го погледнам екранот неколку пати :D
И искрено сакам да знам како ќе ја свртат приказната сега. Така да, чекам наредна сезона :D Ваљда и Краули ќе го гледаме повеќе заради целата ситиација :D
И фала богу Метатрон го средија. Досаден беше.
Први неколку епизоди го нема Дин со Краули се забавуваат , Мус загрижен со кастиел..... После го фаќаат и му прават ритуал да го излечат , во меѓувреме некоја стандард епизода со некое ловење и на крај ке го излечат Дин и ке тргнат да го средат краули и така ке заврши сезоната.:D
A wild guess but that's all folks

Први неколку епизоди го нема Дин со Краули се забавуваат , Мус загрижен со кастиел..... После го фаќаат и му прават ритуал да го излечат , во меѓувреме некоја стандард епизода со некое ловење и на крај ке го излечат Дин и ке тргнат да го средат краули и така ке заврши сезоната.:D
A wild guess but that's all folks

Јас мислам дека Дин ќе има внатрешна борба меѓу тоа да биде Knight of Hell или да биде добар и да ги убие сите демони. И можно е да се мрази себеси... Ама дека ќе иде да се забавува со Краули, не верувам...

Ауу крајот :) Таман помислив цркна.. тој демон стана

Мене искрено интересно ми заврши оваа сезона...можеби предвидливо донекаде ама сепак интересно. И едвај чекам да видам како ќе ја исправат сега работата и дали ќе ја исправат. Искрено се надевам дека нема да заврши во стил "They lived happily ever after" . Не одговара таков крај на ваква серија.

Го очекував ова многу порано…едниот да се бори за доброто другиот за злото, односно едниот да биде штитеник на пеколку другиот на рајот. Не беше многу лош крајот ама се едно исто се вртат во круг и ја тупат работата. После 4/5 сезона серијава изгуби на квалитет. Иако оваа сезона имаше филери што потсеќаа на старите добри епизоди сепак не е тоа тоа...

Абе брои некој колку пати се вратија од смртта овие?

Mene pa mi fali Abadon, kakvo zenishte trebashe da im go skroi na site, booo, epten mashka serija ebago, retko se desava da gledas nekoja serija kaj so nema zhena da gi smesha kartite..
Mi se svigjashe sezonava be, krivo mi e za maleckion so go trgnaa bas im bese ko detule, Krauli e vrv so Kes zaedno oni mi se ko slag na serijava, normalno se znae so kogo si plaknime ochite zasho nekat pustam po dva pati nekoja scena da cujam so zborat oti mozokot mi e na drugo mesto :icon_lol:

Ne mrchete uzhivajte dodeka ja snimaat ushte, koga bivashe 24 da ja voskresnat ovde barem ima deshavki kolku i da se predvidlivi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom