Драга Кајгана (виртуелен дневник)

B

Blade Torch

Гостин
Нема ништо попросто од старо дртало кое им дофрла на млади девојчиња во кафана. Леле леле, ќе ги частел пијачка, запалка ќе им палел за цигара они да не се мачат и сл. идиотски финти. Гомно старо! Секоја чест на храброста девојчиња без ниедно машко на маса да седнат во кафана, ама од напиениве 60годишни шмеќери не е ни чудно што скоро и да ги нема.
 
Член од
2 јануари 2015
Мислења
452
Поени од реакции
352
К
Го гледам Јанко сега и се јавува еден ретард
Ало Јанко
Да во програма сте
Па сакав да те поздравам и татко ми ве гледа на горниот спрат па сакав само да кажам да го уклучи бољерот .
:pos::pos::pos::pos: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:Ке умрам
 

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.681
Поени од реакции
4.420
ДК
Не и викаш ај да се ...
И викаш ај до кај мене правам палачинки. :pos::pos::pos::gjavol:

#truestory
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.493
Нема полошо од тоа да кашлаш суво, во одреден интервал без прекин, да не можеш ни да заспиеш како човек. Барем кога е „водено“ ќе се искашлаш како стар дедо и после раат си 3-4 саата. Вака кога сум доле кај мајка ми и татко ми морам да одам во ВЦ да кашлам да не ја слушам мајка ми после :tapp:
 
Член од
13 април 2008
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.945
- Не знам дали е до амортизираната јетра, дали е до годинките, дали од двете по малце, или од тоа што алкото во последно време личи на сe' само не на алко, ама се' почесто имам тегобни нус-појави кои ме држат и по два дена. Да им се мочам на бугарско-небандеролосаните-шипртусоиндни-суицидни ликвидни супстанци шо ни ги точат по тоа крчмите и дупките АКА клубови.
- Ако горенаведеново ме кошта еден ден (а знам дека ќе ме), тогаш дупло посигурен сум дека Анџа на Андрија ми го продолжија животот за 2 години од смеење овие денови .. А тек сум на пола. Так' да, нисмо у тоталном минусу. АНЏО БРЕЕЕ, Феџица, Медоња и остала багда - капа доле. :cuc:
- Јес да Suicide Squad ми е most anticipated филм за догодина, ама после трејлерот, ептен се хајпнав за Civil War. Повеќе од шо треба. Цел викенд гледав трејлер брејк-даунс, читав трачеви-шпекулации околу приказната, дури стигнав и до ликнати сценарија. Па и кога слушнав дека во ќе имало Spidey vs Cap fight scene ..... :несвест::vozbud::eek::angel:
- Ако го положам испитот пред Нова Година, неофицијално сум магистар. Бос магистар, да ми личи дома само и да закачам још једна у низу официјална и објективна потврда за моите вештини и познавања. Nice. После 50ина испити поминати од областа на економијата, се осеќам како Jack of all trades, master of none. Тоа ќе ми остане како најголемо достигнуче за оваа година. Пукнаа другите конци ..
- Нова Година (пак) нема каде да се слави. Лани ми беше криво, сега не знам како да се осеќам по ова прашање .. Уствари тврдња.

Тоа е у кратки црти мала. Одам да си го пуштам Age of Ultron, ми треба супер-хироу фикс.
 
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.337
Еј никој не ми честиташе роденден на форумов, а јас па дури чекам и поклон од вас. Срамота, памтам јас. Ко демек, толку сум битен фактор тука на форумов па да некој да ми го знае роденденот. :D

Шала на страна КАЈГИ, вчера начукав 22год. Ма да се осеќам како да имам 18год, тинејџер. Секоја година од 18 па навака иста е, како да застанав на овие 18 мајке ми. Дремни на факс, искочи си навечер подружи се, работа едино летоска (ма да ова лето и тоа заебав). Цели четири години од кога се запишав на факс е едно исто, монотоно стана. Ама осеќам дека годинава ќе биде различна, нешто ќе се смени. Завршувам со факс, послем тоа повеќе кон работа ќе се наслонам. Нешто женска да успеам да фатам доста беше заебавање, треба во озбилно нешто да влезам.
Може и ќе ми се посреќи повторно за виза, ма да послабо верувам сега како првиот пат. Ама ако случајно добијам, овојпат враќање потешко. Подобра иднина си гледам во странство него ли тука.

Значи запамти драга на 30 ноември покрај тоа што ќе честиташ родендени на Марк Твен, Винстон Черчил и Били Идол , ќе честиташ и мој роденден.
 

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.322
Поени од реакции
17.766
Она кога ти доаѓа комшиката и те прашува што не и' било во ред со мобилниот. Зошто од мобилен не може да ѕвони нигде и никој не може да ја добие.
А не дека нема кредит... него нема кредит. :cautious:

Море арно, туку еднаш и' се исклучил телефонот и не си го знаела пинот. Па мене упорно ме прашуваше кој и' бил. o_O - Да не ви е четири нули? - Од кај знаеш?
Глеам на грав, од кај знам. :D Па очигледно не знам, нагаѓам! :ROFLMAO:
Aj да кажеш жена во години, не ја интересира и не се замара со техника (иако е најпростото нешто), ама не е. Стварно не ми е јасно. А искрено и смачено ми е веќе да објаснувам. :X3:
Друга комшика доаѓа да ме прашува зошто не и' дувала климата. Еве не знам. :toe:
Кога ќе ми текне дека на 4 телевизори во влез им го „инсталирав“ boom-от... и тоа никој од нив „не знаел“ дека boom-от може да работи само со антена, па јас требаше да им наоѓам. :facepalm: Ама иди кажи не...

И ај да не те замарам веќе. Чао, пријатно. :icon_mrgr:
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.107
Поени од реакции
84.769
Можеби не сум заљубен. Можеби не сум успешен на факултет. Можеби сум невработен. Можеби цел ден го поминувам пред компјутер. Можеби се здебелувам.

Но сето тоа не е битно бидејќи ме делат минути од можност да освојам требле на ФМ. Will update in few mins. :vozbud:

едит1: Освоена ЕПЛ. Финале во ФА Куп против Ливерпул следно. I'm doing something with my life :vozbud: (едит1.5: Заборавив дека Комјунити освоив на почеток..aww yiss)

едит2: Ливерпул е поразен 2-0. 2 даун уан ту гоу...Јунајтед..пред пар сезони ме тепаа 3-2 во финале и станаа прва екипа што освои бек-ту-бек титули во ЛШ...соу..лец ду дис!

едит3: ТИТУЛАААААА! Ај да не ти објаснувам цела историја само на ова ќе останам :vozbud:

И така..ти колку титули освои во твојот живот вечерва?

П.С. За два дена почнуваат пријателски за светско...нема одмор......ама нек си ибе матер дрогава утре ќе продолжам со светското..
 
Последно уредено:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.560
Поени од реакции
20.232
Сви ви што не кажуете што ви значи тетоважа на руку, рамо, врат или друо,
кур да пушите :Кезец:

Сви ви што сте скржави и стиснати и неумете да живите у стилу едн пут се живи,
кур да ве удави:kuracc:

Куде си Драа, нема ме одамна, докур нели? : D
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.589
Поени од реакции
69.878
Гледам нова сезона на Дигимон после 15-тина години :гик:
Не се сеќавам скоро на ништо од старите епизоди, освен дека Јамато ми беше поомилен од Таичи и тотално се разочарувам кога гледам дека Таичи станал добар фудбалер во средно, додека Јамато е факинг гитарист и има свој бенд. Место да фати турбофолк да слуша... :icon_mrgr:


:oleee:
 

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ме потсети Илумиус со ова за кашлањето на нешто друго.
Ваљда сум настинат или може од чистиов воздух у Скопјево, ама знам у последно време да се закашлам малце појако и одма мајка ми „од цигарите ти е ова, остај ги цигарите/намали ги цигарите/лошо ти влијаат цигарите“...

Океј, од цигарите ми е...
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.972
Поени од реакции
84.460
Како може неколку медиуми да го кренат цел народ на нозе... кај и да се свртиш, секој ќе ти направи муабет за задолжувањево за пензииве и платите на граѓаните. Ние секој месец се задолжуваме негде, ама сега пред избори најдоа овие муабети да се вртат...Ова ти е класично крадење на поени, гласови и што уште не за нивната партија (без разлика дали се портокалови или плави)... и на крај пак до 7-ми (за пензионерите) и 15-ти (за работниците) месецов сите ќе ги земат платите.

Ама ајде, оди објасни им кога не разбираат... Заев бил крив, Грујо бил крив :facepalm:


МРШ!!!
 

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.307
Поени од реакции
10.320
Кеј,

Вчера накај 4 саат си пуштив еден филм Discconnect се викаше чинам.Пореален филм немам гледано у задниов месец два.Прејак филм со прејака приказна.После тоа ти иде да избришеш и фејсбук и акаунтов на форумов и да го фрлиш модемот у шоља и да рипаш врз него.Прејако мајке ми.Од друга страна станат сум од 6.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom