F 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На битпазар има еден месар со четири коли... X6, X5, голф 6 и мерцедес амг. Доста пари има во бизнисот со дро... месо.
A иначе кај мене пред зграда има една ваква
Прегледај го приврзокот 40534

Голф не е којзнае колку скап и редок автомобил во Македонија за да биде спомнат во темава
Да не бидам сватена погрешно,не е да имам нешто против голф,али не е којзнае што за да биде спомнат во оваа тема.
Инаку јас денес видов сребрена Порше Панамера со германски таблички.
А имам видено и 2 Порше Кајене, и двете се со скопски таблички, едниот е црн а другиот е сребрен.
nema vrska kadilakot go vozese eden decko od madzari uste pred 5 godini pa go prodade posle na nekojсе согласувам , најдобрите коли можат да се видат на паркингот кај Дуомо , околу макпетрол на истата улица или во Дебар Маало.Кадилакот беше на Тони Зен и сеа го продава ,најверојатно во криза паднал![]()
Знам, само што не го спомнав како редок автомобил туку како еден од четирите автомобили што горенаведениот господин ги поседува.

За чудо денес , камион со пет ферариња и едно бентли помина на партизанска![]()
 чиви се? 

Овие се така?чиви се?
![]()
![]()
Член на форумов ги сликнал...![]()
Овие се така?чиви се?
![]()
![]()
Член на форумов ги сликнал...![]()

само за кајенот знам , за ова другово мора да се распрашам па да извадам некое видео што е можно поскоро .. фала за информација 
	Пред 30-тина минути, Тафталиџе.
![]()

На z06 ми личи. Незнам баш каква е, во движење беше, додека земам камерата, замина, ова ми е единствена фотка која успеав да ја фатам.c6 ka e?
ako e taa od madzari e![]()