F
Голф не е којзнае колку скап и редок автомобил во Македонија за да биде спомнат во темаваНа битпазар има еден месар со четири коли... X6, X5, голф 6 и мерцедес амг. Доста пари има во бизнисот со дро... месо.
A иначе кај мене пред зграда има една ваква
Прегледај го приврзокот 40534
Знам, само што не го спомнав како редок автомобил туку како еден од четирите автомобили што горенаведениот господин ги поседува.Голф не е којзнае колку скап и редок автомобил во Македонија за да биде спомнат во темава
Да не бидам сватена погрешно,не е да имам нешто против голф,али не е којзнае што за да биде спомнат во оваа тема.
Инаку јас денес видов сребрена Порше Панамера со германски таблички.
А имам видено и 2 Порше Кајене, и двете се со скопски таблички, едниот е црн а другиот е сребрен.
nema vrska kadilakot go vozese eden decko od madzari uste pred 5 godini pa go prodade posle na nekojсе согласувам , најдобрите коли можат да се видат на паркингот кај Дуомо , околу макпетрол на истата улица или во Дебар Маало.Кадилакот беше на Тони Зен и сеа го продава ,најверојатно во криза паднал
Аха ОК тогаш, јас грешно сум те разбрала.Знам, само што не го спомнав како редок автомобил туку како еден од четирите автомобили што горенаведениот господин ги поседува.
Овие се така? чиви се?За чудо денес , камион со пет ферариња и едно бентли помина на партизанска
На исти газди се (браќа). Кафулето што е кај...Тинекс ...улица Македонија кај што завршува...не знам како да ти објаснам...негови се.Овие се така? чиви се?
Член на форумов ги сликнал...
да тоа е камионот , ненормална работа ,,i wish i was thereОвие се така? чиви се?
Член на форумов ги сликнал...
c6 ka e?Пред 30-тина минути, Тафталиџе.
На z06 ми личи. Незнам баш каква е, во движење беше, додека земам камерата, замина, ова ми е единствена фотка која успеав да ја фатам.c6 ka e?
ako e taa od madzari e