Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
pa zasto mu ja trgna registracijata
moze ke znaev potocno :salut:

Nikolaben, има и вакво на СК таблички, го видов пред некое време на поминување низ град.

maserati_quattroporte_1998_niot.net%20%282%29.jpg

Nikolaben, има и вакво на СК таблички, го видов пред некое време на поминување низ град.

maserati_quattroporte_1998_niot.net%20%282%29.jpg

го имам начекано масеративо еднаш и го имам снимено , ама можеш да замислиш како е кога снимаш со мобилен...да го најдам сега масератито ке му мавнам едно видео само за тебе :D :nesvest:

porsche_boxter_frontangle_highright_red.jpg

Вавко видов пред рамстор пред 2-3 месеца.

Овие се така? :) чиви се? :)

190408_10150116582536494_523356493_6690314_4241120_n.jpg

Член на форумов ги сликнал... :)
колите се на јанковски покрај кафичот мислам дека е увозник на вискиве џони мони и остали бизниси :), ваљда на сервис му биле иначе сите ги имам слушнато и видено низ град позади ф430 иам возено, 458 ми има застанато на пешачки, 599ката има бркано семафор а јас си чекав на пешачкиот и така си прошиша убаво покрај мене 360ката ја имам само еднаш видено и чуено у центар, колите се перверзија каков звук вадат мераци
okolu 1 saat na benziskata na makpetrol kaj zeleznicka imase eden crn jaguar na ohridski tablici
мислам дека е темно плав јас го имам видено кај рамстор и станува збор за јагуар ХФ многу добро изгледа

DSC00623.jpgВидете на што налетав деновиве Volkswagen Phaeton 5.0 V10
Сликано кај сервисот Колевски во Ченто

Мислам дека е истото од видеото и тоа има такви таблички

c6 ka e?
ako e taa od madzari e :toe:

Lancer е беее видете... :vozbud: :vozbud::vozbud:

До темава, пред 2 недели во близина на мојата куќа се паркираа 2 Maserati црни но беа големи и со 5 врати, не знам што модел, црни, мн убави коли, очигледно газдата се занимава со земјоделство цел живот, од субвенциите му се :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom